2777
2789
عنوان

حال گربم بده خدایا چیکار کنم 😭😭😭😭خدایا چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 71 پست
این زبون بسته ها رو بذارید برای خودشون زندگی کنند

عزیزم من اینو وقتی پیدا کردم اندازه کف دستم بود مریض بود😭😭بچه مریض بود 

بزرگش کردم به ما عادت داره چجور رهاش کنم؟؟؟ 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خجالت بکش همنجور ک تو مخلوق خداییی این حیوونم مخلوق خداست!!!!!! متوجه این؟؟!!

مثل این ک واقعا حالتون بدع . انشالله خوب شین❤️🥀

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

الهییییی منننن بمیرممم

میخوای شماره ی دامپزشکی تو همین شهرمون رشت بدم بزنگی

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
خجالت بکش همنجور ک تو مخلوق خداییی این حیوونم مخلوق خداست!!!!!! متوجه این؟؟!!

اسی کسایی ک حیوون دوس دارن درک میکنن فقط

خسته نکن خودتو

الان به فکر گربه باش

کدوم شهری؟

عاشق گربه ها🥺🍓❤
دو‌روزه اینجوری خوب چرا نبردی 🤦‍♀️

تقصیر مادرمه این دست اون دست کرد نبرد 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

نازی گربهههه عسیسم مراقبش باش چیزی نیست ولی فک کنم دامپزشکی شبانه روزی باشه

اگه پشماش نمیریخت و دستشویی اینا نداشت یکی میاوردم🥺😂❤️

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
اسی کسایی ک حیوون دوس دارن درک میکنن فقطخسته نکن خودتوالان به فکر گربه باشکدوم شهری؟

ی شهرستان کوچیک متاسفانه ک دامپزشکیه شبانه روز نداره 

نازی گربهههه عسیسم مراقبش باش چیزی نیست ولی فک کنم دامپزشکی شبانه روزی باشه اگه پشماش نمیریخت و دستش ...

گربه خیلی تمیزه خیلی تمیزه از روزی ک اوردیمش ی بار تو خونه خراب کاری نکرده 

بمیرم براش بچم مریضه😭