2777
2789
عنوان

حال گربم بده خدایا چیکار کنم 😭😭😭😭خدایا چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 71 پست

عزیزم از کسایی که خودشون حیوون خونگی ندارن انتظار همدردی نداشته باش .. چون نگه نداشتن نمیدونن که حیوون خونگی میشه مثل یک عضو خانواده..

بیخیال از کنارشون رد شو..ناراحت نشو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خفه شو

از کلمه ک ب کار بردی کاملن مشخصه تو چ خانواده ای بزرگ شدی و کیا بالا سرت بودن بنابراین من چیزی نمیگم 

@niniyar_2   @niniyar_3   میشه خواهش کنم هر بی سروپایی ک زرع ای شخصیت و شعور سرشون نمیشه ارو ب سایت راه ندین؟!

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

گربه خیلی تمیزه خیلی تمیزه از روزی ک اوردیمش ی بار تو خونه خراب کاری نکرده بمیرم براش بچم مریضه😭

چیزی نیست شاید ترسیده اینطوری شده

فردا صبح سریع ببرش

عاشق گربه ها🥺🍓❤
خدا کنه هرچه زودتر خوب بشه

ان شاءالله. دارم زجر میکشم نمیتونم نگاهش کنم خدایا لطفا چیزیش نشه😭

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

چیزی نیست شاید ترسیده اینطوری شدهفردا صبح سریع ببرش

خداکنه 

خدایا کاش زودتر صبح شه 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

استغفرالله اسم خدارو کنار چی قرار میدی 😐

🙄🙄

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

عزیزم از کسایی که خودشون حیوون خونگی ندارن انتظار همدردی نداشته باش .. چون نگه نداشتن نمیدونن که حیو ...

حالم بده ایناهم شروع کردن دعوا کردن 

عزیزم من اینو وقتی پیدا کردم اندازه کف دستم بود مریض بود😭😭بچه مریض بود بزرگش کردم به ما عادت داره ...

قربون دل مهربونت 

بهترین کارو کردی مواظبشی

بیرون جای خوبی دیگ براشون نیست 

استغفرالله اسم خدارو کنار چی قرار میدی 😐

شماها با حرفهای نسنجیده یه کاری میکنید آدمها از دین و خدا و ملحقاتش زده بشن، این حیوون رو هم خداوند آفریده و به مهربانی باهاش بسیار سفارش شده 

خدایا گشایشی رقم بزن به وسعت بزرگی ات ...