2777
2789

مگه نمیبنی وضعیت قیمت طلارو بالاتر از ۶تومنم میره

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از نظر خودت نمیره؟ 

یجوری سوال میپرسی انگار افزایش قیمت تو ابران چیز عجیبیه 😀

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

همین طوری داره میره بالا دیگه

دلار ۸۰ تومنی رو دیدم طلای ۶ تومنی هم میبینیم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دلم برا جوونا میسوزه و طبعات بالا رفتن طلا که رو کالاهای دیگه اثر میذاره امیوارم دیگه بالاتر از این ...

اون روز طلا فروشی بودم ی پسری اومد نتونست ی حلقه سبک برا نامزدی بگیره