2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون روز طلا فروشی بودم ی پسری اومد نتونست ی حلقه سبک برا نامزدی بگیره

ای خدا🤦🏻‍♀️ یه زمانی حلقه اصلا ارزشی نداشت تا همین چند وقت پیش ملت سکه کادو میدادن دیگه یارو خیلی بدبخت بود یه ربع رو میداد الان یه گرمش هم بخوای بخری به ۱۰۰ جات فشار میاد 😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ای خدا🤦🏻‍♀️ یه زمانی حلقه اصلا ارزشی نداشت تا همین چند وقت پیش ملت سکه کادو میدادن دیگه یارو خیلی ...

دقیقا قبلنا سر سفره عقد پر بود از طلا ولی الان متاسفانه مردم باید خون ب جگر بشن تا رنگ گوشت ببینن

خخخ 🤣🤣🤣🤣آره تیکه کلامم شده و مختص خود کرداست

آره تیکه کلام زیاد داریم مثل کره، عک، خدا هاوار، آسمان، نخیدی و ... 😂😂

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
آره تیکه کلام زیاد داریم مثل کره، عک، خدا هاوار، آسمان، نخیدی و ... 😂😂

اره خداهاوار رو ک خیلی میگم من اصلا 

کره رو هم زیاد میگم تقریبا توهمه جمله هام هست

کورد کرمانشاه هستین یا کردستان؟