2777
2789
عنوان

کودک و نوجوان در اینستاگرام

83 بازدید | 9 پست

من هر روز یه ویدیو راجبع کودک و نوجوان می زارم پیج رو دنبال کنید اگاهیتون رو بالا ببرید حتی موضوعاتی که دوست دارید راجبعش صحبت بشه رو بگید من براتون ویدیو می زارم مادر های عزیز

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور دخترنوجوان وقانع کنیم اینستا به دردش نمیخوره اصرار داره توگوشی خودش بریزه 

هرچیم میگم توگوشی پدرت هست همون شبا میبینی کافیه میگه نه باید توگوشی خودم بریزم ومیگهدمن قانع نمیشم چرا میگی نریز من میتونم بریزم یجوری که تو وبابا هم متوجه نشی ولی نمیکنم چطور قانعش کنم بدرد نمیخوره تواین سن؟

ممنونم ازپاسخگوییتون

چطور دخترنوجوان وقانع کنیم اینستا به دردش نمیخوره اصرار داره توگوشی خودش بریزه هرچیم میگم توگوشی پدر ...

هر چه بیشتر براش شفاف کنید که محتوای داخل اینستاگرام ممکن که به سن تو بخوره اما چون وقتت رو می گیره و اجازه نمیده از فرصت هات به خوبی استفاده کنی و به کارهای مهم ترت در طول روز بپردازی خیلی کمک کننده است همین طور بهش بگید که ما به تو اعتماد داریم و تو رو دختر با اخلاق و قابل اعتمادی می دونیم که بدون اجازه ما این کاری نمی کنی این ازادی رو به تو دادیم که گوشی شخصی خودت رو داشته باشی و من و پدرت از اینکه قبل از اینکه کاری انجام بدی به ما خیلی خوشحال هستیم بهتون کمک می کنه علاوه بر ایجاد فضای صمیمی اگاهش کنید

هر چه بیشتر براش شفاف کنید که محتوای داخل اینستاگرام ممکن که به سن تو بخوره اما چون وقتت رو می گیره ...

البته گوشی جدا نگرفتم گوشی من وایشون مشترکه 

اصرارم میکنه گوشی جدا بگیرم ولی تاالان نگرفتیم