2777
2789
عنوان

شش صبح باید بیمارستان باشم واسه سقط و کورتاژ 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 70 پست
ببخشید شو.. هم باید دریاریم؟؟ من یبار زایمان داشتما نمیدونم چرا الان هیچی یادم نیست

اره عزیزم بدون لباس زیری.

اگر قرار با دارو باشه و نری اتاق عمل، میاد قرص واژن و زیر زبونی میدن.

یک ساعت دراز میکشی، بعدش خونریزیت شروع میشه.

بعدش بهتر تو اتاق راه بری.

بعدش دیگه کامل خونریزی و دفع جنین.

من هر سه بارشم رفتم توالت فرنگی اونجا در اومدن.

استرس نگیر.

درد داره ، ولی توکل به خدا میگذره.

اگرم بری اتاق عمل و کورناژ که بی هوشی و هیچی نمیفهمی و تمام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره عزیزم بدون لباس زیری.اگر قرار با دارو باشه و نری اتاق عمل، میاد قرص واژن و زیر زبونی میدن.یک ساع ...

دکتر به من گفت اول شیاف میزنن اگه دفع نشه کورتاژ

خب احتمال زیاد با شیاف نمیاد همش بیرون و کورتاژ حتمیه..میشه همون اول بگم ببرنم کورتاژ؟

دکتر به من گفت اول شیاف میزنن اگه دفع نشه کورتاژخب احتمال زیاد با شیاف نمیاد همش بیرون و کورتاژ حتمی ...

اره اول دارو میدن، اگر نشد اتاق عمل.

ولی یه بار ، یه دختر رو اوردن، مامانش همونجا شاغل بود، مستقیم بردن کورتاژ.

کم سن بود، اینقدر مامانش و شوهرش نازش رو میکشیدن.

من تک و تنها بودم.

پشتم کردم بهشون کلی گریه کردم

اره اول دارو میدن، اگر نشد اتاق عمل.ولی یه بار ، یه دختر رو اوردن، مامانش همونجا شاغل بود، مستقیم بر ...

بیمارستان ک میروم دواتیه شوهرمو ک اصلا راه نمیدن مادرمم تا پشت در زایشگاه میاد ک وسایلمو بگیره .. ب بعدشم تک و تنهام بعد عملم ک بیام تو بخش مامانمو میزارن احتمالا . پول خصوصی نداشتم خیلی دلم اون لحظه مامانم و شوهرمو میخاد 😭

بیمارستان ک میروم دواتیه شوهرمو ک اصلا راه نمیدن مادرمم تا پشت در زایشگاه میاد ک وسایلمو بگیره .. ب ...

من سر اولی به کسی نگفته بودم، با مامانمم قهر بودم، اصلا نفهمید،بعدها گفتم رفتم بیمارستان.

سر دومی، خودم گفتم نیاد، ببخشیدا بس که کثافت کاری بودش قبلی، روم نمیشد.

سر سومی بلیت مشهد داشت، گفتم اصلا راه نمیدن و نیا.

کلا تک بودم، میگم اوم مامانش همونجا شاغل بود، حتی داماد هم داخل اتاق بود.

خیلی از من کوچیکتر بودن، من هم سن مادر بودم، دیگه بخاطر بودن آقا هیچی نگفتم

قبلش شیاف نزاشتن؟

قضیه مال۱۷ سال پیشه😪اصلا یادم نیست

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
من سر اولی به کسی نگفته بودم، با مامانمم قهر بودم، اصلا نفهمید،بعدها گفتم رفتم بیمارستان.سر دومی، خو ...

یعنی کلا نیاز ب همراهی پیدا نکردی ؟؟

ای بابا اخه اونجاهم باید پارتی داشته باشی

وگرنه خب همه دکترا تهش میخان کورتاژ کنن خب پولشونو بگیرن از همون اول انقد عذاب ندن والا . خود دکترم میگه بچت بزرگه با قرص و دارو گیاهی جواب نمیده ب این راحتیا نمیفته ازونور میگه بستری شو اول شیاف میزارن 😒

یعنی کلا نیاز ب همراهی پیدا نکردی ؟؟ای بابا اخه اونجاهم باید پارتی داشته باشیوگرنه خب همه دکترا تهش ...

چرا میاد بیرون، من یکیش نرفتم کورتاژ ،خیلیم بزرگ بود ،۱۷ هفته بود.

بهیارا کمکم میکردن.

کلا پوشک گذاشته بودم نزدیک نزدیک ، که دست دراز کنم بشه بردارم

چرا میاد بیرون، من یکیش نرفتم کورتاژ ،خیلیم بزرگ بود ،۱۷ هفته بود.بهیارا کمکم میکردن.کلا پوشک گذاشته ...

بهیار چ کمکی میکنه ؟ یعنی همش دست میکنن داخل ؟؟

راستی دکتر گفت ناشتا باشم صبحانه نخورم من ساعت ده شام خوردم و الان اب خوردم مشکلی نداره؟

بهیار چ کمکی میکنه ؟ یعنی همش دست میکنن داخل ؟؟راستی دکتر گفت ناشتا باشم صبحانه نخورم من ساعت ده شام ...

اصلا ماماها دست نمیزنن.

مثل زایمان نیست، میگن میترسیم جنین جدا بشه و بمونه.

نه بهیار مثلا میگفتم پوشک بده یا زیر اندازمو عوض کن و ... کمک میکرد بنده خدا، منم همیشه پول میبرم.

پول میدم بهشون، تا حواسشون باشه

اصلا ماماها دست نمیزنن.مثل زایمان نیست، میگن میترسیم جنین جدا بشه و بمونه.نه بهیار مثلا میگفتم پوشک ...

اها چقدر باشعور بودن سر زایمانم انقد دانشجو بلانسبت نفهم اومدن بالا سرم و سیخ زدن ک واقعا میترسم

بهیار چ کمکی میکنه ؟ یعنی همش دست میکنن داخل ؟؟راستی دکتر گفت ناشتا باشم صبحانه نخورم من ساعت ده شام ...

ناشتا بیشتر بخاطر اتاق عمل میگن.

نه مشکلی نیست.

بگیر بخواب، ان شالله خیلی زود جاش با یه نی نی سالم پر میشه.

ساک میبندی برای زایمان.

حتما حکمتی بوده.گفتم سه تا سقط کردم. دو تاش جنین بزرگ، میگفتم خدایا کاش همون هفته های اول که سر و شکل نداشتن میگرفتی، نه الان که آدم کاملا.

بازم حکمت خدا.

بخواب ، بی استرس.

ناشتا بیشتر بخاطر اتاق عمل میگن.نه مشکلی نیست.بگیر بخواب، ان شالله خیلی زود جاش با یه نی نی سالم پر ...

ب هیچ عنوان خابم نمیبره هی پا میشم وسایلمو چک میکنم هی اب میخورم کلا با خودم درگیرم . ممنون دیگه فعلا قید بچه رو زدم خدا بخاد و صلاح بدونه باشه چندین سال دیگه . ممنون تجربیاتت رو گفتی 🙏