2777
2789
عنوان

شش صبح باید بیمارستان باشم واسه سقط و کورتاژ 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 70 پست
اها چقدر باشعور بودن سر زایمانم انقد دانشجو بلانسبت نفهم اومدن بالا سرم و سیخ زدن ک واقعا میترسم

من زایمان اولم، دخترم همچین زود اومد، هیچ دکتر حتی من معاینه نکرد.

دخترم ۷ ماهه ، فرتی طبیعی اومد.

دکتر گفت بخواب معاینه کنم، تا شلوار گان کشید پایین، گفت بچه اومد ببرینش اتاق زایمان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من زایمان اولم، دخترم همچین زود اومد، هیچ دکتر حتی من معاینه نکرد.دخترم ۷ ماهه ، فرتی طبیعی اومد.دکت ...

اخی حالا من پدرمو دراورد اصلاااا طبیعی نیومد اخرم سزارین شدم نه سانت باز شده بودم

اخی حالا من پدرمو دراورد اصلاااا طبیعی نیومد اخرم سزارین شدم نه سانت باز شده بودم

نه من کلا یه ربع رفتم اتاق زایمان.

بارداریم مصیبت بود، کلی مریضی و ... ولی زایمانم واقعا راحت بود، ۷ ماهه هم بود، ریز بودش.

الانم ۲۸ هفته ام، خیلی اذیتم، ولی همینکه این سالمه، خدارو هزاران بار شکر میکنم

نه من کلا یه ربع رفتم اتاق زایمان.بارداریم مصیبت بود، کلی مریضی و ... ولی زایمانم واقعا راحت بود، ۷ ...

خداروشکر انشالله ب سلامتی وبموقع زایمان کنی جنسیت این یکی چیه؟

من زمانی که بچه اولم یک سالش بود ، قرص اورژانسی هم خورده بودم باز هم باردار شدم وقتی فهمیدم هفت هفته ...

قلبم فشرده شد 💔

انگار از ته قلبت احساست رو نوشتی 🥺

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲