2777
2789
عنوان

چقدر احمقید حس ششم رو باور میکنید

659 بازدید | 74 پست

واقعا دیونه شدین 

مثلا چرا یکی باید همینجوری حسش قوی باشه نکنه از اولیای خداست 

اینا یا الکیه یا طرف جنی چیزی داره 

حقیقتا شدت حماقت تو این سایت قابل درک نیست قفله

والا

اگه بدونین تو دل شون چقدر به شما ساده ها هر هر میخندن

هـــــــــــــمــــــــه تون هم یا میپرسین با فلانی ازدواج میکنم یا چه تاریخی شوهر میکنم

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلیا برا تفریح و سرگرمیشونه مث تفال به حافظ

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

گل گفتی🤣اون تاپیکو ندیدی ک زنه گفت ۳ تا حس ششم گفتن طلاق میگیری بنظرتون باید نگران بود

یعنی قشنگ پاره شدم از خنده

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

وقتی ادم از همه جا نا امید میشه دست به دامن هر خرافاتی میشه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
گل گفتی🤣اون تاپیکو ندیدی ک زنه گفت ۳ تا حس ششم گفتن طلاق میگیری بنظرتون باید نگران بودیعنی قشنگ پار ...

اره ب نظرم باید شب بره شوهرش رو خفه کنه ب هرحال کار از محکم کاری عیب نمیکنه

گل گفتی🤣اون تاپیکو ندیدی ک زنه گفت ۳ تا حس ششم گفتن طلاق میگیری بنظرتون باید نگران بودیعنی قشنگ پار ...

غیبت نکن 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم