من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
تو خونه ؟؟کورتاژ ک میگن راحته اما ازون دردای اولیه با شیاف و خونریزی شدیدش میترسم
اصلا و ابدا نترس بیمارستان عالیه من اشتباه کردم نرفتم تو خونه از شدت خونریزی به حالت اغما رفتم همونجوری بردنم بیمارستان و مستقیم اتاق عمل . تو بیمارستان دو بار چک میکنن ببینن سقط نشده یا خونریزی داری میبرن سریع کورتاژ بهت مسکنم میزنن
والا من سقط کردم هیچ دردی نداشت حتی از پریود هم دردش کمتر بود نترس فقط خونریزی و بی حالی داری همی
میدونی اخه من هیچ درد و لکه بینی ندارم قبلنم تجربه سقط داشتم م از همون ابتدای بارداری لکه بینی داشتم دروغ چرا از پریودی دردش برام بیشتر بود ولی قابل تحمل تو خونه با شوهرم بودیم شوهرم پای فوتبال من تو اتاق در حال سقط .. اما این یکی هم بزرگتره هم اینکه بزور شیاف میخاد سقط بشه حکایت این میمونه ک یکی طبیعی درد زایمانش بگیره یا با امپول فشار ک دردش هزاربرابره
عزیزم من شش هفته رفته بودم قلبش عین ساعت میزد واسه سونو انتی رفته بودم دوازده هفته سه روز ک گفت تو ی ...
متاسفم امیدوارم خدا به قلبت آرامش بده 🌹
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم