2777
2789
عنوان

شش صبح باید بیمارستان باشم واسه سقط و کورتاژ 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کورتاژ که خیلی خوبه .بیهوشی متوجه نمیشی بعدش دردات تموم میشه . منم ۱۳هفته سقط وحشتناک داشتم نمیدونم چرا انقدر بزرگ بود بچه ی من 🥲 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

من سه بار رفتم یه بیمارستان برای سقط، کلا هر بار میرم، خانم سرپرستار میگه، خودت که واردی، میگم اوکی، میرم تو اون اتاق تا اخر داستان.

همون یه دست لباس اول، هر سه بار بردمش.

حست رو درک میکنم، به حکمت الهی چراو اگر نیار

من کورتاژ کردم اصلا بیهوشی هیچی دردم نداری حتی خونریزی نداری 

من ک اینجور بودم 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
عزیزم نمیدونم چی بگم ولی شنیدم میگن اون بچه هایی که قلبشون تشکیل نشده از طریق یه سری تغذیه ها قلبشون ...

عزیزم من شش هفته رفته بودم قلبش عین ساعت میزد واسه سونو انتی رفته بودم دوازده هفته سه روز ک گفت تو یازده هفته و سه روز مونده و نوار قلبش ی خط صاف بود 😢😢 دو جا رفتم همینو گفتن 😔

اخی عزیزم حق داری بترسی منم یه سقط داشتم...ولی بعدش راحت میشی و میگذره..

سقط تو خونه رو تجربه کردم با دارو گیاهی اما این یکی هرچی خوردم فایده نداشت انگار محکم شده حاشو الذن ده روزه تقریبا تو شکمم مرده و دکتر گفت ضرر داره زیاد موندنش .. از محیط بیمارستان و سقط متنفرم

پارسال سقط داشتم کلی خودخوری کردم واقعا اشتباه کردم

من زمانی که بچه اولم یک سالش بود ، قرص اورژانسی هم خورده بودم باز هم باردار شدم وقتی فهمیدم هفت هفته بود که رفتم انداختمش چند سال بعد دومی رو آوردم دنیا ،

الان بعد سالها که دوتا بچه دارم وقتی آماده میشن بریم جایی یا سر سفره و ... ناخودآگاه میگم پس سومی کجاست بعد میبینم کسی نیست  ، نگاه میکنم دو تا هستن ولی اونی که انداختم رو حس میکنم جاش دقیقا خالیه

عزیزم من شش هفته رفته بودم قلبش عین ساعت میزد واسه سونو انتی رفته بودم دوازده هفته سه روز ک گفت تو ی ...

هرچی خاست خداست عیب نداره ناراحت نباش خدا خودش حکیمه همه چی دست اونه 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
عزیزم کورتاژ که خیلی خوبه .بیهوشی متوجه نمیشی بعدش دردات تموم میشه . منم ۱۳هفته سقط وحشتناک داشتم نم ...

تو خونه ؟؟

کورتاژ ک میگن راحته اما ازون دردای اولیه با شیاف و خونریزی شدیدش میترسم