بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من کورتاژ کردم اصلا بیهوشی هیچی دردم نداری حتی خونریزی نداری
من ک اینجور بودم
هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
عزیزم نمیدونم چی بگم ولی شنیدم میگن اون بچه هایی که قلبشون تشکیل نشده از طریق یه سری تغذیه ها قلبشون ...
عزیزم من شش هفته رفته بودم قلبش عین ساعت میزد واسه سونو انتی رفته بودم دوازده هفته سه روز ک گفت تو یازده هفته و سه روز مونده و نوار قلبش ی خط صاف بود 😢😢 دو جا رفتم همینو گفتن 😔
اخی عزیزم حق داری بترسی منم یه سقط داشتم...ولی بعدش راحت میشی و میگذره..
سقط تو خونه رو تجربه کردم با دارو گیاهی اما این یکی هرچی خوردم فایده نداشت انگار محکم شده حاشو الذن ده روزه تقریبا تو شکمم مرده و دکتر گفت ضرر داره زیاد موندنش .. از محیط بیمارستان و سقط متنفرم
من زمانی که بچه اولم یک سالش بود ، قرص اورژانسی هم خورده بودم باز هم باردار شدم وقتی فهمیدم هفت هفته بود که رفتم انداختمش چند سال بعد دومی رو آوردم دنیا ،
الان بعد سالها که دوتا بچه دارم وقتی آماده میشن بریم جایی یا سر سفره و ... ناخودآگاه میگم پس سومی کجاست بعد میبینم کسی نیست ، نگاه میکنم دو تا هستن ولی اونی که انداختم رو حس میکنم جاش دقیقا خالیه