یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
درکت میکنم چون یه روز پنجشنبه تعطیل بودیم شوهرم نبود با دخترم تا ۱۲خوابیدیم یهو با صدای زنگ بیدار شدم دیدم صابخونه یا مشتری پشت درن گفت به شوهرتون زنگ زدیم 😶خلاصه دخترم وسط حال با چند تا بالشو پتو لباسارو تو اتاق پهن کرده بودم هشک بشه اسباب بازیاش وسط اتاق اومدن پررو پررو تو خونه دیدن رفتن، حالم از صابخونه و این خونه بهم خورد از اون روز همش دنبال وامم که خونه بخریم بریم راحت شیم
فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐
ما یک خونه ی در حال ساخت داریم ولی فعلا آماده نمیشه که با این گرونی مصالح و ... هر روز هم گرونی ...
ایشالا همه مستاجرا زود زود خونه دار بشن
1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐
اصلا از اومدن صابخونه خوشم نمیادودیعه گرفتی اجاره می گیری بشین تا سر سال دیگه
اره انگار عزرائیل بالاسر ادمه حالا صابخونه قبلی مون خارج بود خوب بود زنگم نمیزد
1
5
10
15
20
25
30
35
40