2777
2789
عنوان

کمک فوری بیاین ی لحظه

111 بازدید | 14 پست

تا آخر بخون لطفا و زندگی این یکسال منو قضاوت کن

من از صبح با فحش و فضیحت های مامانم فقط بلند میشم میرم دسشویی میگه چرا اینقد تو دسشویی گیر کردی میام صبحونه مو بخورم جای کله سحر ساعت ۹ پا میشم میخورم تازه با وجود اینکه الان امتحاناته ترم اوله

و پنجشنبه اس دوباره فحش و فحش کشی که چرا حموم نرفتی چرا اینقد بوی گند میدی اه اه پیف پیف اوه اوه ققفقاژماسکسپکتزکزکا(صداهای ناهنجار) بو ت خفم کرد، کلا کسیم پیشش بشینه با حالت بد رفتار می کنه و هی برانداز وآنالیز، خودشو سفت و محکم میکنه آدم حالش بد میشه اصن بعد بهش میگم دارم مثلا شیمی میخونم میگه کی ؟ من که ندیدم تو فقط سرت تو گوشیه و هی پیامای گروهاتو چک می کنی، همونجور که با بابام رفتار کرده و زده شدم از اون دوباره همون تیکه ها و طعنه هاشو بمنم میگه، گفت تو بچه من نیستی تو مثل خونواده باباتی(بدون هیچ گونه نشونه ای از شباهت) وقتی نیستم پشت سرم میگه این بچه چیه درست کردی 

امروزم خودشو شبیه دیوونه ها و قاتل های زنجیره ای کرد موهاشو درهم برهم کرد و گفت فکر کردی فقط میتونی به من چیز بگی خفت می کنم میکشمت اومد بالا چنان زد چنان زد منو که اصن نگم برات 

پای راستم الان ی کبودی گنده داره، رونم خون اومد با چنگاش دستام زخمین و خون اومدن گوشامو گرفته بود هی به سر خودش میکوبید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه وحشتناکخدا نجاتت بده از دستش

آرزوی مرگش الان کمترین خواستم از خداست

از همه ناراحته از همه عقده داره بهش یه چیز کوچولو هم بگی زود قهر میکنه و ناراحت میشه و فقط نشگون و توهین های مستهجن و بددد، ی ذره توی این ۱۵ سال زندگیم بزرگی خودشو نشون نداده 

برای شرایط من یکی نمد واقعا احترام به پدرو مادر دیگه چه صیغه ایع

مامانت مشکل داره .جدی میگم

باید ببرینش پیش دکتر اعصاب و روان

گاهی اوقات بعضی ها بخاطر عدم توجه به فرزندشان 

فرزندشون دچار مشکلات اعصاب و روان شدید میشه

البته کم کم حالشون خوب میشه ولی ممکنه چند سال طول بکشه تا به حالت روان ثابت و خوب برسن مامانت جزو همین دسته ادماست 

پدر و مادرش دردشو نفهمیدن 

تلنبار شده حالا داره سر بقیه خالی میکنه

تا اون موقع ممکنه واقعا به قصد مرگ بزنت و حتی این وسط بمیری

ببرینش پیش پزشک باید دارو مصرف کنه

ببخشید شرایط اشو دارید ببریدش روانپزشک؟

امروز جنگ جهانی بود تو خونه مون

بابامو کشوند از سرکارش بیرون و زنگ زد و فحش و فضحیت و بی آبروش کرد جلویه یکی از همکاراش که بیاد خونه منو کتک بزنه، فقط کافیه ی ایما یا اشاره ای به چنین چیزایی بکنم کارم تمومه

امروز جنگ جهانی بود تو خونه مونبابامو کشوند از سرکارش بیرون و زنگ زد و فحش و فضحیت و بی آبروش کرد جل ...

مامانت تو شرایط بحرانیه خیلی بدیه

یه نفرو میشناسم از بچگی کتک میخورد و شرایطش مشابه بود

بزور مامانه رو بردنش دکتر اعصاب و روان.دکتر تجویز کرده تو خونه تنش اطرافش رو کم کنن و هر صبح و هر شب مامانش رو ماچ کنه و بهش محبت کنه

کم محبتیه پدر و مادر مامانش علت اصلی این عقده هاش بود

دارو داد یکسال تحت نظر دکتر بود

به قول خودش الان مامانش مهربون ترین ، با حوصله ترین مامانه دنیاست

به حرفاش گوش میده

به گریش گریه می‌کنه

با خودش می‌خندن

اینکه گفتید قرص و دارو باید بخوره ۷ ماه پیش رفتیم پیش روانپزشک و نمیدونم واقعا چه چیزایی از زندگی های خیالیش رفت گفت به زوووووور خودش اول رفت تو و منو گول زد که دکتر اول گفته مادر باید بره تو بعدم نمیدونم دکتره چرا اینقدددد از مامانم خوشش اومده بود و هی بیشتر از اون دفاع میکرد تا من وقتیم اومدیم بیرون دکتره فقط واسه من نسخه پیچید 

بعد منم بهش تو راه گفتم که دکتره گفته تو هم بخوری خوبه 

گف چیییییی دکتره غلط کرده گوه خورده و تو ماشین داد و هوار راه انداخت و همه تو راه برگشتن حرفامونو فهمیدم

ببخشید طولانی شد

مامانت تو شرایط بحرانیه خیلی بدیهیه نفرو میشناسم از بچگی کتک میخورد و شرایطش مشابه بودبزور مامانه رو ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 نمیدونم چطوری باید این شرایطو فراهم کنم آخه چجوری وقتی دیگه از خط قرمزا و همچی گذشته باید قربون صدقشم برم!!!!!!!!!!!! زور دارههههه

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 نمیدونم چطوری باید این شرایطو فراهم کنم ...

می‌دونم سخته

ولی مامانت هم از اول اینجوری نبوده

من معتقدم حتی قاتلای زنجیره ای هم یه زمان آدمی بودن که ازارشون به یه مورچه هم نمیرسیده ولی بدی دیدن

متحول شدن

خودشونو گم‌کردن

مامانت همینجوریه

دردناکه که با غم زیادی که خودت حمل می‌کنی اونو هم دلداری بدی

اما مامانته

پشت و پناهش تو هستی