2777
2789
عنوان

تاپیک ایده برای کادو روز مرد🦥💃🏻❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 163 پست
بحث همینه..ک تا حالا پیش نیومدهمن ک دلم لک میزنه واسش🥲❤

منم با اینکه خیلی پیش اومده الان یه هفته نیس نمیبینمش کلا دلتنگشممم هر شب گریم میگیره 🥲 کاش زودی پیش بیاد

من مامانم بهم گفت حق نداری با همسرت بخابی دو ماه بعد عقدمون من و همسرم نقش بازی کردیم از اون ببعد هفته ای یکی دوبار میومد پیشم بعد یه مدت رفتیم خونه ی خودمون باز اومدیم الان

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوه😂عطر و ادکلن یا عینک آفتابی برند چی؟

عطر و ادکلن ک معدنشه..انواع اقسام داره

بعد یجوریه سلیقش هر ادکلنی نیست...عینک اره نخریدم تاحالا ولی نمیدونم چ عینکی بهش میاد

بعدم نمیپوشه🥲

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

عطر و ادکلن ک معدنشه..انواع اقسام دارهبعد یجوریه سلیقش هر ادکلنی نیست...عینک اره نخریدم تاحالا ولی ن ...

اگ بخرم میپوشه..ولی نمیدونم چجور عینکی بهش میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

بازم نیست روز زن اونقدراهم مهم نیست . تبریک گفت؟ همسر منم تبریک گفت اما برام وسایل روتین پوستیمو گرف ...

نه همسرم شیرینی سرا داره برام یه کیک دو طبقه سفارش داد ولی انقد شلوغ شد که گفتم بدهربه مردم ببرنش من که زن نیستم ولی برای نامادریم گل گرفت ولی گف حس میکنم ناراحت میشی وقتی بهت بگم روز زن مبارک😄😄😄

خدا نکنه عزیزم دعا کن برام زودتر خلاص بشم فردا اولین جلسه مشاوره طلاقمه نامرد روز زن جای کادو رفت تق ...

ایشالله ک راحت بشی اونم چوبشو بخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه جاکلیدی ممه دیدم خوشم اومد خواستم بخرم ۱۷۰ بود 🤣🤣🤣

اوخ😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر ورزشکاره

یه ست تیشرت و شلوارک کلاه کپ.پودر وی

برا سر کار 

فلاسک هوشمند یا ظرف غداهای هوشمند

اگر ماشین بازه 

لوازمه ماشین 

یه پست دیدم اینستا میگفت برا پسرا لاستیک ماشین بخرید پرولز میکنند🤣کلی کامنت گرفته بود همه ی پسرا تایید کرده بودن

حالا بسته به بودجت ببین برا ماشین چی میتونی بخری روکش ماشین اینا هم میشه

دیگه عرضم به خدمتتون لباس میخوای بخری 

ست بلوز و شلوار 

کت تکی 

کلاه و دستکش چرم

اگه کت و شلوار میپوشه 

پاپیون 

کراوات 

دکمه سردست و سنجاق کراوات

اگه انگشتر اینا دست میکنه

انگشتر بخر مخصوصا با سنگ حدید طرحای شیک و جوون پسند پیدا کن اگر مذهبیم هست روش ذکر یاعلی اینا بگو بنویسن برات

دستبند 

ساعت 

ادامه دارد...

نه همسرم شیرینی سرا داره برام یه کیک دو طبقه سفارش داد ولی انقد شلوغ شد که گفتم بدهربه مردم ببرنش من ...

عزیزم هرچی ام بود خیلی بی سیاست رفتار کردی نباید میگفتی بده مردم ببرن اینطوری ارزش خودت رو پایین میاری اینو بدون زمانی ارزشمندی که اول خودت ارزش قائل شی برای خودت بعد دیگران

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

منم با اینکه خیلی پیش اومده الان یه هفته نیس نمیبینمش کلا دلتنگشممم هر شب گریم میگیره 🥲 کاش زودی پی ...

عزیزممم درکت میکنم منم دلم تنگه واسش🥲❤

هیچوقت شرایط نشد پیشش بخوابم....

عزیزم اسمت دلوینه؟چند سالته؟

من همسرم عاشق اسم دلوینه..منو صدام میکنه دلوین بابایی🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عطر و ادکلن ک معدنشه..انواع اقسام دارهبعد یجوریه سلیقش هر ادکلنی نیست...عینک اره نخریدم تاحالا ولی ن ...

این لنتی که همه چی داره کادو میخواد چیکار😂

زنجیر یا دستبند مردونه هم اگه میپوشه خوبه 

اگر ورزشکارهیه ست تیشرت و شلوارک کلاه کپ.پودر ویبرا سر کار فلاسک هوشمند یا ظرف غداهای هوشمنداگر ماشی ...

فلاسک ایده خوبی یود مثلا چایی ببره سرکارش زمستونم هست

ورزشی هست همشون و خریدم🥲

ماشیم باز نیست...اکسسوری اینام نمیپوشه

ممنونم عزیزممممم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزممم درکت میکنم منم دلم تنگه واسش🥲❤هیچوقت شرایط نشد پیشش بخوابم....عزیزم اسمت دلوینه؟چند سالته؟م ...

🥺 امان از شب های دلتنگی… 

امیدوارم این حس رو تجربه کنی 🌱 

ای جانمم🥹 ذوق کردم واست خوشحال باشید همیشه کنار هم ، نه دورت بگردم اسمم دلوین نیست من تقریبا 20 سالمه . منم خیلی عاشق اسم دلوینم