2777
2789
عنوان

آرایشگاه زنونه واقعا محیط کثیفیه

523 بازدید | 41 پست

امروز رفته بودم واسه اصلاح خلوتم بود یه خانم اومده بود کلا سر تا پاش عمل عمل ها خانم رو می‌شناختم خواهرشوهر دوستم بود متاهل و بچه داره ، قبلا نون خوردن نداشتن الان 207 و کلی طلا اومده بود بند بزنه میگفت فردا صبح بلیط دارم میخوام برم ترکیه شغلشم بیزنس و ماساژ آقایون بود خیلی با افتخار میگفت و تعریف می‌کرد واکسن گارداسیل و هپاتیت زدم فق با ک ا ن و هی خنده های مشمئز کننده با صاحب سالن ، آرایشگاه هک میگفت مارو هم ببر بعد میزدن زیر خنده دختر 15 ساله هم داره برگشتنی باهاش خدافظی نکردم 

نه عزیزم شما جای بدی رفتی اتفاقا محیط خیلی خوبو صمیمی داره 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینجا که رفتم مثلا آشنا بود و میشناسمش نه عزیزم کلا جو خوبی نداره شاید 10 درصد خوب باشن

از ۱۵ سالگی تواین محیطم والا همچین چیزی ندیدم 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
منم از محیط آرایشگاه زنونه متنفرم شاید سالی کلا دو سه بار برم

به خاطر اصلاح مجبورم هی میگف چرا ناخن نمیزاری بیا مژه برات بزارم منم گفتم شوهرم بدش میاد مصنوعی باشم ، هی میگف به شوهرت چه ربطی داره داشت مغز منو شستشو میداد اگه کم عقل بودم همین باعث دعوا میشد دیگه 

از ۱۵ سالگی تواین محیطم والا همچین چیزی ندیدم

هیچکس نمیگه ماستم ترشه.... آرایشگرا ادعاشون آسمون پاره میکنه ولی همه میدونن فضاش چقدررررر سمی و پولش شبهه داره و بی برکته زندگی هاشون و ۹۰درصد طلاق

گفتم استثنا هم داره زنداداشش منم تو شهر خودمون آرایشگره خودش خوبه ولی میگف آدمای نرمالی نمیان همه جو ...

اره بابا دختره اومده بود  میگفا دوس پسرم لاک قرمز براش سکسیه وحال میده بهش

اقایون درخواست دوستی ندن  
هیچکس نمیگه ماستم ترشه.... آرایشگرا ادعاشون آسمون پاره میکنه ولی همه میدونن فضاش چقدررررر سمی و پولش ...

وا چرا توهین میکنی خب معلومه کسی که میره تو سالن تو ناکجااباد و زیرزمین باهمچین‌چیزایی مواجه میشه!