2777
2789
عنوان

آرایشگاه زنونه واقعا محیط کثیفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 41 پست

دیگه چشم داریم و میبینیم چه خبره شوهرم میرفت اسنپ یروز رف در ی ارایشگاه امانتی برده بود میگه ی پلنگ اومد ازم گرف نگو ویسکی بوده جلو خودم بازش کرد در این حد...ادعای باکلاسی هم دارن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا چرا توهین میکنی خب معلومه کسی که میره تو سالن تو ناکجااباد و زیرزمین باهمچین‌چیزایی مواجه میشه!

چی چرت پرت میگی نا کجا آباد جایی که زندگی میکنی یبار مثه آدم گفتم استثنا داره باز هی کلید کن به تو چرا بر خورده

چی چرت پرت میگی نا کجا آباد جایی که زندگی میکنی یبار مثه آدم گفتم استثنا داره باز هی کلید کن به تو چ ...

کی باتو بود با اون خانومه بودم😂

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
دیگه چشم داریم و میبینیم چه خبره شوهرم میرفت اسنپ یروز رف در ی ارایشگاه امانتی برده بود میگه ی پلنگ ...

آره میگم خانمه خواهرشوهر دوستم متاهل بیزنسی بود. بل افتخارم تعریف میکرد

به خاطر اصلاح مجبورم هی میگف چرا ناخن نمیزاری بیا مژه برات بزارم منم گفتم شوهرم بدش میاد مصنوعی باشم ...

وقتی میری فقط مغز شستشو میدن همینا بی سوادا همه رو بدبخت کردن

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
هیچکس نمیگه ماستم ترشه.... آرایشگرا ادعاشون آسمون پاره میکنه ولی همه میدونن فضاش چقدررررر سمی و پولش ...

والا هر ک میره ارایشگاه جن برگرده تقصیر خودمونه پول مفت ب اینا میدیم

وقتی میری فقط مغز شستشو میدن همینا بی سوادا همه رو بدبخت کردن

اره به خدا مثلا فک کرد من بچم هی الکی هندونه زیر بغلم میزاش هی پرم می‌کرد که چرا تحمل میکنی منم یه پوزخند زدم

کی باتو بود با اون خانومه بودم😂

منم دقیقا با خودت بودم الکی نگو فضا صمیمی فلان سم خالصید عزیزم جونم مصنوعی و خرج میلیونی میکنید تو پاچه طرف... جالب اینجاس ک اون پولو نمیخورید با دلخوش 

منم دقیقا با خودت بودم الکی نگو فضا صمیمی فلان سم خالصید عزیزم جونم مصنوعی و خرج میلیونی میکنید تو پ ...

عزیزم تو نرو اصلا هیچ اجباری نیست میتونی باهمون ظاهر به اصطلاح نچرالت ادامه بدی و موهاتو توی خونه بسوزونی و ناخونای کجتو لاک بزنی و اسمشو بزاری سادگی و زیبایی! به دهاتی بودن ادامه بده😘

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
اره به خدا مثلا فک کرد من بچم هی الکی هندونه زیر بغلم میزاش هی پرم می‌کرد که چرا تحمل میکنی منم یه پ ...

اینا بخاطر جیب خودشون سر همه کلاه میزارن هر وقت میرم هی میگن بیا اینکارو کن واونکار کن من محلشون نمیزارم