2777
2789
عنوان

ببخشبد اگه تاپیکم خیانته😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 48 پست
اینا ک همش اجرا میشه من قبل نوشتن ک پول دادن چک میکنم بعد

وقتی با دستگاه پز داخل املاک کارت بکشی نمیتونه پولتو بالا بکشه ،فقط دقت کن بالای رسید اسم املاک خورده باشه

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی با دستگاه پز داخل املاک کارت بکشی نمیتونه پولتو بالا بکشه ،فقط دقت کن بالای رسید اسم املاک خورد ...

عزیزم میگم طرف فرار کنه 

چجوری نمیتونه پول بخوره؟؟

مگه قل و زنجیر میشه؟

عزیزم میگم طرف فرار کنه چجوری نمیتونه پول بخوره؟؟مگه قل و زنجیر میشه؟

کی فرار کنه ؟ املاکی؟ 

مگه املاکی توی محل نیست ؟ در ثانی قرار نیست پول زیاد بدی برای اول کار بهانه گفتن نگفتن نصف پول

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
کی فرار کنه ؟ املاکی؟ مگه املاکی توی محل نیست ؟ در ثانی قرار نیست پول زیاد بدی برای اول کار بهانه گف ...

املاک چیه؟؟ 

حالت خوبه؟؟؟؟

من چگ بانکی باید بدم ب فروشنده 

خدایی تا حالا ملک نخریدین؟!!!!

بعدشم کارت چیه داخل املاک؟؟؟ب فروشنده من چک بانکی بابد بدم

شما هر پولی میدی در املاک ودر حضور املاکی و ثبت در قولنامه یا مبایعه نامه ، و املاکی بخاطر کمسیون که میگیره مسیول این معامله هست طبق قانون

نصف چیهیک سوم اولش باید پرداخت کرد

انگار اولین باره ملک می‌خریم یا تو شهر شما اینطوریه🤔

شما هر پولی میدی در املاک ودر حضور املاکی و ثبت در قولنامه یا مبایعه نامه ، و املاکی بخاطر کمسیون که ...

فروشنده فرار کنه

املاک بدبخت چیکار باید کنه؟؟؟  

مگه شبا باهم میخوابن ک حواسش بهش باشع

چند سالته؟؟

انگار اولین باره ملک می‌خریم یا تو شهر شما اینطوریه🤔

من ۴ باز معامله کردم 

هر ۴ بار یک سوم اولش پرداخت کردیم 

عرفه تو تهران

چون ممکنه فروشنده هن بخواد همزمان خونه بخره باید بتونه پر کنه پول خونه رو

فروشنده فرار کنهاملاک بدبخت چیکار باید کنه؟؟؟ مگه شبا باهم میخوابن ک حواسش بهش باشعچند سالته؟؟

برو هر کار که عقل خودت میرسه بکن ، ما که داریم راه میگیم حرف خودتو میزنی ، املاکی مسئول تمام و کمال یک معامله در بنگاه هست (قانون میگه)اون باید از صحت و درستی دو طرف با اطلاع باشه با توجه به مدارک بعد معامله رو انجام بده