2777
2789
عنوان

ببخشبد اگه تاپیکم خیانته😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 48 پست
نمیشه که کلا اونا مسئولیت فرار کسی رو گردن نمی‌گیرن

خب دیگه پس نخرش چون هرچی بهت میگیم میگی فلانه😂🤦‍♀️

بهترین راه حل نخریدن ملکه

کجای تهران هست چند قیمت داده؟

متاهل🩷🍃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عرف معامله ملک یک سوم هست اولش دوهفته بعد یک سوم دبگه مرحله آخر موقه سند زدن یک سوم اخد

اگه مبایعه‌نامه تنظیم کنین، هر مبلغی که پرداخت کنی، بیع انجام شده و شما مالک خونه میشی ولی اگه قولنامه تنظیم کنی، میتونه بزنه زیرش 

در این موارد خواهرت بهتر می‌تونه راهنماییت کنه

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
تو فک کن طرف مبایعه نامه بنویسه محکمم باشع به محض اینکه مبلغ اولش رو گرفت فرار کنهمن یابد بیفتم دنبا ...

دیگه انقدام بدبین نباش، به خدا توکل کن و برو جلو

البته محکم‌کاری هم بکن

با توکل زانوی اشتر ببند

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
اگه مبایعه‌نامه تنظیم کنین، هر مبلغی که پرداخت کنی، بیع انجام شده و شما مالک خونه میشی ولی اگه قولنا ...

خواهرم میگع فک کن طرف بیعانه رو بکیرع مبایعه نامه بنویسه فرار کنه 

باید بیفتیم دنبالش داستانشم زیاده

اگه تهران بود مالک جا و مکانش مشخص بود خیالت راحت تر بود

خب چیکار کنمچیزای نشدنی میگین😭😭

خب به غیر اینا هیچ راهی نیست بقول خودت نمیشه جلو فرار کسی رو گرفت

مگه اینکه همون اول به بنگاه بگی من پولو به شما میدم هروقت سند کامل انتقال داده شد بعد به فروشنده انتقال بدین

الان یادم اومد که یکی از دوستام اینکارو کردن بنگاه واسطه شد

متاهل🩷🍃
خانوادم خیلی ترسوندنم

اگه خیلی میترسی، مبایعه نامه رو تو دفتراسناد رسمی تنظیم و امضا کن، که هم خیلی خرج برنمیداره و هم محکمتر از بنگاهه

تو پولو به املاک میدی ،یعنی پولتو براش باید  رسید بده املاکی، پولی که میدی بمنزله خواستن ملکه ،ولی بمحض اومدن صاحبخانه باید ملک ب روئتت برسه ،و در مورد همه چی سوال کن در حضور املاک ،اینکه ورثه ای نباشه، جریمه نداشته باشه ،پارکینگ و انباری و مشاعات و.... سند ، خلاصه شسته رفته باشه ، بعد از اینها مبایه نامه نوشته میشه، قبلش باید یک پیش نویس نوشته بشه وهر پولی که داده میشه در آن ثبت و امضای فروشنده واملاکی باشه تا موقع سند زدن

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن