2777
2789

خیلی صمیمیم یعنی از این رفاقت فیک ها نه 

۱۲ ساله روز و شب شب روزمون باهم میگذره....توروخدا بگید چی بهش بگم

صبح داشتیم پیام می‌دادیم ب هم سر ی موضوعی آف شد از صبح تا حالا گوشیشو جواب نداد شوهرش زنگ زد گریه کرد گفت بابا فلانی مرد 

هنوز باورم نمیشه همین دو روز پیش رفتم خونشون باباشو دیدم!!!

الان شهرستانن نزدیک نیست برم پیشش هنوز باهاش حرف نزدم چی بگم آخه مگه میتونم ریلکس حرف بزنم؟؟ شوهرش گفت فقط گفت می‌خوام با ( من ) حرف بزنه هی گفت ارومش کن گریه نکن 

گیجم باورم نمیشه 😭😭💔💔

زنگ زدم فقط ی لحظه گفت بابام مرد هی جیغ زد قطع کردن گوشیو

دوباره بزنم زشته چ کار کنم

الان شهرمون نیست که بتونم برم پیشش

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما زنگ بزن باهاش همدردی کن وقتی اومد برو پیشش

تازه امروز مرد صبح

یعنی الان هی زنگ بزنم مزاحمش نیستم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

برو شهرستان باتحه

فردا میان فک کنم