2777
2789

فیلمای تلویزیون همیشه اینطوری ما رو دق میدن

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره سریال خوبیه ولی مرگ و میرش زیاده 😂😂😂

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

کارگردان یکی یکی داره حذفشون میکنه

بازیگراش زیاد بودن شلوغ بوده😂😂😂😂😂

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

فعلا داره قصه رو روایت میکنه . شنیدم طولانی هم هست . من که خوشم میاد یه جورایی آدم میخاد همش پیگیر ب ...

اره قراره طولانی ترین سریال سیما باسه ۳۰۰قسمت 

منم خیلی دوست دارم‌چون عاشق فضای روستاهای گیلان و تهران قدیمم 

فعلا داره قصه رو روایت میکنه . شنیدم طولانی هم هست . من که خوشم میاد یه جورایی آدم میخاد همش پیگیر ب ...

آره ولی افسردگی میگیره آدم بخدا من مادربزرگم تازه فوت شده تا الان ۳ قسمته پشت هم مادرا میمیرن مامان من هی گریه

آره ولی افسردگی میگیره آدم بخدا من مادربزرگم تازه فوت شده تا الان ۳ قسمته پشت هم مادرا میمیرن مامان ...

الهی 

خدارحمتش کنه