2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو آره، هم افسرده ام، هم دنبال پولم.

بعدش کار خودتو بکن.

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

اگه دوست داری کار کنی حتما برو سرکار وقتی سرکار بری اینقدر خسته میشی که دیگه اهمیت نمیدی به این حرفا

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
چه شغلی و پیشنهاد میدین؟؟

اگر هیچ هنری نداری، یا برو دنبال فروشندگی، یا منشی گری.

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

اگر هیچ هنری نداری، یا برو دنبال فروشندگی، یا منشی گری.

نمیتونم با توجه به اینکه پدرم و همسرم آدمهای سرشناسی هستن در شهرمون ولی خب به من پول نمیدن فکر کن کلی مغازه داره بابام بعد یکیشو بهم نمیده بعد من برم برای مردم کار کنم خب میخندن بهم

چطور افسردگیت کامل خوب شد???

دارو درمانی . روانپزشک عالی ، دعا گرفته بودن برام ، اون دعا رو باطل کردم در حین باطل کردنش حالم خیلی بد شد رفتم روانپزشک و ۲ سال دارو خوردم