2777
2789
عنوان

وقتی تازه عروس بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 4150 بازدید | 119 پست

مبلهامونو عوض میکردیم دوست همسرم با ماشینش آورد و اومدن خونه 

سماور رو گذاشتم آب بجوشه حالا قبل اون آب جوش سرد داشتم با اون چایی دم کردم سماورم چقدر آب ریختم گفتم تا اون جوش بیاد اینم دم میکشه

کلوچه سنتی داشتم چایی رو ریختم با کلوچه ها که تزیین کردم و غنچه گل سرخ گذاشتم و بردم

فورتی چای رو قورت داد گفتم عجب چ ا نسوخت

همسرم بعد رفتن دوستش گفت دستت درد نکنه چای یخ دادی بهمون !!!!

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
الهی بگردم حداقل بگو خوشمزه شده بود😭😂

بد نبود  ابکی  بود  ولی کامل  له شده بود گوشتش   ولی ترکیبش باعدس پلو  اخه ضایع بود 

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مبلهامونو عوض میکردیم دوست همسرم با ماشینش آورد و اومدن خونه سماور رو گذاشتم آب بجوشه حالا قبل اون آ ...

وای خدا   خخخخخ

وای جنون امیز اذیت شدم خیلی بی تجربه بود بگو اخع خنگول چلوگوشت درس کردنت چی بود تو روز روشنم ...

😂😂

هرکی امضامو دید تا اخر بخونه لطفا  واسه خوشبختیم دعا کنین لطفا گناه دارم بخدا😢 چون امشب براورده میشه اگ کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😔 

من اصلا گوشت رو نمیتونم زود بپزم استرس میگیرماز شب میزارم رو شعله ملایم تا صبح مغز پخت میشهیکی اونطو ...

نمیدونم  چه فعلو انفعالاتی درمغزم اتفاق افتاد  حداقل مرغ میزاشتم 

خواستم  ابرو داری کنم خخخخ

چرا همه گیر میدن ب پروفایل من 😂😂

خوب عوضش کن اینجا باردار زیاده چشمشون میفته به پروفایلت بچه شون شبیهش میشه بیا  درستش کن !

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
میخواستی سنگ تموم بذاری فقط سنگشو گذاشتی

کاملا ودقیقا 

ازاین دست سوتیا  زیاد دادم اوایل  کاش نصف اقوام همسرم  الزلیمر بگیرن

نمیدونم چه فعلو انفعالاتی درمغزم اتفاق افتاد حداقل مرغ میزاشتم خواستم ابرو داری کنم خخخخ

حالا تو رو دیده ترسیده گفته این الان بزور میبره منو مهمون میکنه،🤣🤣🤣🤣🤣🤣

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

نمیدونم چه فعلو انفعالاتی درمغزم اتفاق افتاد حداقل مرغ میزاشتم خواستم ابرو داری کنم خخخخ

بی تجربه بودی چه اشکالی داره منم ازینکارها کردم

نه بابا چه ربطی داره

شوخی بود

نه یادش نرفته مطمین باش مرغ نداشتی تو یخچالتون زنگ میزدید از بیرون غذا بیارن

نه داشتیم ...شوهرم  نشسته بود بغل دست  اون  هی زر میزد باهاش منم  مونده بودم   اصا نمیومذ  بپرسع غذا رو چکار کنیم  یاازبیرون بگیرم  منم  نکردم لااقل چیز فوری سرهم کنم ....خیلی استرس اینجوری بهم داده شوهرم الان  دیگه خوب شده بعد چند سال مهمون سرزده نمیاره