2777
2789

تو عکس شما یا زاویه ی صورتت رو پیدا کن یا تصویر رو بعد عکس گرفتن بچرخون

هی هم به خودتون نگید من ضعیفم زشتم اینطوریم اونطوریم

چون ذهن انسان دنبال بهونه هست تا حال آدم رو بد کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دوستم میگفت زن جذاب زنی نیست که خوشگل باشه، زنیه که اعتماد بنفس داشته باشه

دیدم درست میگه دخترایی هستن که با استانداردای پسرا جور نیستن ولی انقد اعتماد بنفس دارن که همه دنبالشونن

•خانه‌ام ابریست اما در خیال روز های روشنم•

تو عکسا شبیه هیولا میفتم

پس ظاهریه .. 

اگ نیاز ب عمل داری عمل کن تغذیه تو درست کن مثلا سردی زیاد خوردن ورم وپف صورت میاره هرروز نیم ساعت برقص صورتتوبشاش میکنه 

آب بخور آبرسان بزن سرحال شی وگفتم دراخر اگ کقصی توچهرت عمل کن وگرنه ک حساس شدی فقط..خودتودوست داشته باش ماجز خودمون کسیو نداریم بی انصافی نکنیم درحق خودمون  

هیچ آدمی زشت نیس توشخصیتای معروفم که بگردی میبینی هرکسی به ی طریقی باعث شده جذابتر بنظر برسه یکی با بینی بزرگ یکی قد بلند  قرار نیس آدما شبیهه هم باشن 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

وای منم مشکل شمارو دارم بارها شده بهم گفتن نازی و خواستنی، ولی خودم اصلااااااااا قبول ندارم

من خودم قبول دارم گه خوشگلم اما نمیدونم چمه 

البته مال من دلیلش افسردگی و سرخوردگیه برای همین گوشه گیر شدم

من خودم قبول دارم گه خوشگلم اما نمیدونم چمه البته مال من دلیلش افسردگی و سرخوردگیه برای همین گوشه گی ...

هر چی که هست خیلی شرایط سختیه 

من که دارم دیوونه میشم دیگه 

چون یکم اضطراب اجتماعی هم قاطیشه

هر چی که هست خیلی شرایط سختیه من که دارم دیوونه میشم دیگه چون یکم اضطراب اجتماعی هم قاطیشه

آره آره دقیقااااا میفهمم

من فکر میکنم از این خانواده بیام بیرون حالم خوب میشه

چون تنها دلیلش اونا هستن