2777
2789
عنوان

ترمیم معدل

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 67 پست

ببینید فقط دارن پول پارو میکنن 

هیچ کدوم از کنکور هایی که برگزار میشه 

و امتحان هایی که گرفته میشه اصلا استاندارد نیستش 

من نمیدونم نمیتونن تشخیص بدن که یه آدم نمیتونم هم دوازدهم ترمیم بزنه هم یازدهم تازه برای ۱۴۰۵ هم میشه هر سه سال اصلا معلوم نیست چی تو ذهنشون میگذره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلییییی هردرس ۱۰۰یت۱۵۰ اینا هست حالا همشهری فرق داره

واقعا پول زوره.همه هم که ندارن.بعد میگن شرط معدلی کردیم که واسه دارا و ندار یکسان بشه.خب یه کارگر روز مزد که روزی دویست میگیره اونهم اگه سر کاری ببرنشاز کجا بیاره😔😢

ببخشید عزیزم شما کاردرمانی اوردید چرا پشت کنکور موندید،.؟رتبتون هم اگه میشه حدودش بگی

وآسه خاطر اینکه من علاقم فیزیو بود و این رشته خیلی با فیزیو متفاوته الان انصراف ندادم مرخصی گرفتم دوباره کنکور بدم شاید بهتر شد اگه نشه همون کادرمامی میرم بزار تراز بگم ۸۶۰۰

وآسه خاطر اینکه من علاقم فیزیو بود و این رشته خیلی با فیزیو متفاوته الان انصراف ندادم مرخصی گرفتم دو ...

اره منم علاقه به فیزیو دارم به نظرتون تو تهران چه ترازی میخواد؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔