2777
2789

من دوهفتست پایشو گذاشتم  چند سال بود میخواستم انجام بدم میترسیدم    روزی هم که رفتم بی حسی زد  میلرزیدم   وخیلی ترسیده بودم   فکر میکردم   بعدش خیلی درد دارم  ولی  بی حسی که زد هیچی نفهمیدم  ورفتم خونه تا دو روز درد خیلی کم   اندازه همون درد بخیه    بعد  یه هفته هم بخیه رو کشیدم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کلا از بچگی از آمپول و دندون پزشک نمی ترسیدم

دکترم خیلی خوب بود. کمی درد داشت و عملش طولانی بود (چهار تا پایه گذاشتم برا ۶ تا دندون)ولی یکی دو روزه دردش خوب شد. من فقط روز اول درد داشتم.

بعد ۶ ماه هم رفتم برا قالبگیری. قالبگیری خیلی حوصله سر بر و سخته. البته درد نداره اما خیلی حوصله میخواد 

من کلا از بچگی از آمپول و دندون پزشک نمی ترسیدمدکترم خیلی خوب بود. کمی درد داشت و عملش طولانی بود (چ ...

من ۷تا می‌خوام انجام بدم 

۳ تا تو یه روز 

۴ تا بعدش 

پـشـت لــ👄ـبــت baby رد بـ🌧ـــرفه✨🤍
من دوهفتست پایشو گذاشتم چند سال بود میخواستم انجام بدم میترسیدم روزی هم که رفتم بی حسی زد میلرز ...

همون لحظه درد داشتی ؟

پـشـت لــ👄ـبــت baby رد بـ🌧ـــرفه✨🤍
من ۷تا می‌خوام انجام بدم ۳ تا تو یه روز ۴ تا بعدش

ان شالله به سلامتی و بدون درد و ناراحتی

ولی خ بیش اینه بعدش راحت میشی من چند سال بود که دندونام خراب بود اصلا یه لقمه غذای دلچسب از گلوم پایین نمیرفت