sepidehjooon مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 1690 عنوان کلاس تقویتی رانندگی با قهرمان مسابقات رالی 41 بازدید | 7 پست سلام من رانندگی بلدم کنار شوهرم راحت رانندگی میکنم ولی تنهایی استرس زیادی دارم قهرمان مسابقات رالی تبلیغات کرده با سه جلسه هر کدوم یک میلیون و نیم مشکلم را برطرف میکنه به نظرتون اعتماد کنم؟ 1403/10/10 | 23:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hooom عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 27208 چقدر گرون... اگه پولشو داری آره چرا که نه امضا ندارم اثر انگشت زدم
sepidehjooon مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 1690 چقدر گرون... اگه پولشو داری آره چرا که نه به نظرتون تاثیر داره یعنی مثل مسابقات باهام کار میکنه؟
hooom عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 27208 به نظرتون تاثیر داره یعنی مثل مسابقات باهام کار میکنه؟ مسابقات ؟ مگه شما نمیخوای بتونی تنهایی رانندگی کنی؟ در حد رانندگی معمولی تو سطح شهر میتونه کمکت کنه، با سه جلسه که نمیتونی برسی به سطح مسابقات و... امضا ندارم اثر انگشت زدم
sepidehjooon مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 1690 مسابقات ؟ مگه شما نمیخوای بتونی تنهایی رانندگی کنی؟ در حد رانندگی معمولی تو سطح شهر میتونه کمکت کنه ... بله. میخوام استرسم کم بشه من خودم همه چی را بلدم ولی استرس میگیرم سرعت عملم کم میشه
somimaman عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 659 بله. میخوام استرسم کم بشه من خودم همه چی را بلدم ولی استرس میگیرم سرعت عملم کم میشه استرس فقط با تنهایی رانندگی حل میشه.. روزی چندبار ولی به مدت کوتاه رانندگی کن..تنهایی..مسیرهای کوتاه رو برو وبگرد.. مسیرهای غیر آشنارو موقع خلوت اول برو بعد توی تایم شلوغم استرس نداری..چون برات آشناشدن