2777
2789
عنوان

کی شوهرش بعد از طلاق برگشته

| مشاهده متن کامل بحث + 4948 بازدید | 212 پست
مهریه رودرقبال یه خونه بخشیدم چاره نداشتماواره میشدم

خوب کردی سقف بالا سر مهم هست مخصوصا که بچه داری فقط دوست خوبم ببین الان طبیعی هست گریه کنی ناراحت باشی تمام اینها تو رو قوی میکنه تجربه اش رو دارم که میگم تو میتونی و از پسش برمیای 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب کردی سقف بالا سر مهم هست مخصوصا که بچه داری فقط دوست خوبم ببین الان طبیعی هست گریه کنی ناراحت با ...

چطور 

دیگه توانی برام نمونده 

کارم شده فقط گریه کردن 

و مرورخاطرات

فکر و خیال دیونم میکنه

ممنون عزیزمهر روز که میگذره حالم بدتر میشهداغون شدم آخه همسرم خوب بود یکباره عوض شد

به خوبیهاش فکر نکن عزیزم اگه خوب بود خیانت نمی‌کرد هر چقدر هم که خوبی کرده همه رو بدی کرده اون در حق تو خیلی نامردی بزرگی کرده. یکبار این حقیقت رو بپذیر و با تمام وجود عزا بگیر و قوی تمامش کن 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
چطور دیگه توانی برام نمونده کارم شده فقط گریه کردن و مرورخاطراتفکر و خیال دیونم میکنه

میگذره عزیزم تو تنها نیستی خیلی‌ها مثل تو این دوران رو داشتن و الان حالشون عالی هست مخصوصا که تو هم شاغل هستی و مشکل جا و مکان نداری یعنی خیلی جلویی

ولی این اتفاق نابودم کرددیگه نمیتونم کمر راست کنم

میتونی عزیزم من تو شرایط خیلی خیلی بدتر از این بودم و خدا رو شکر الان خوبم تو هم میتونی مطمئنم 

چرا نشه توکل کن به خداذکر یا ودود هم برای آشتی بین زوجین خوبه

اینقدر ذکر گفتم 

دعاخوندم

چله گرفتم

مادرشوهرم مولاست 

اینقدر دعا و نذر و نیاز کردن 

ولی انگارنمیخواد درست بشه