مهریه رودرقبال یه خونه بخشیدم چاره نداشتماواره میشدم
خوب کردی سقف بالا سر مهم هست مخصوصا که بچه داری فقط دوست خوبم ببین الان طبیعی هست گریه کنی ناراحت باشی تمام اینها تو رو قوی میکنه تجربه اش رو دارم که میگم تو میتونی و از پسش برمیای
خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ممنون عزیزمهر روز که میگذره حالم بدتر میشهداغون شدم آخه همسرم خوب بود یکباره عوض شد
به خوبیهاش فکر نکن عزیزم اگه خوب بود خیانت نمیکرد هر چقدر هم که خوبی کرده همه رو بدی کرده اون در حق تو خیلی نامردی بزرگی کرده. یکبار این حقیقت رو بپذیر و با تمام وجود عزا بگیر و قوی تمامش کن
خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم