2777
2789
عنوان

مرده شور هرچی سیاست ببرن

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 26 پست
منم از سیاست خیلی بدم میاد حس میکنم ادم همش باید نقش بازی کنه فکر کن همش دربرابر همسرت نقش بازی کنی ...

بعد فکر کن تا همیشه عصبانی میخوای سرشو بزنی تو دیوار حون بریزه بیرون مجبوری لبخند بزنی و سکوت کنی 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه سخته ارتباط دیگه

دیونه شدیم به خدا

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

حرف منو گفتی بخدا🤦🏻‍♀️🤌🏻

پیر شدم به خدا 

امروز دقیقن داشتم فکر میکردم اگه ادم با همسر خودشم با سیاست باشه پس پیش کی راحت باشه

فکر کن اونجایی که میخوای سر شوهرتو بزاری لای گیوتین مجبوری لبخند بزنی و سکوت کنی 

خودت باشفقط ادب و احترامو سرلوحه زندگیت قرار بده

باور میکنی نمیشه باید با همه آدما سیاست داشته باشی انگار 

سیاست ؟خیلی خانما خودشونو درگیر اینجور مسائل کردن درصورتی ک اقایون ذره ای اهمیت نمیدن ب این جور مسائ ...

ببین دقیقا حرفتو قبول دارم ولی باور کن خیلی جاها باید سیاست رفتاری و کلامی داشته باشیم

حتی اگه ازت دور شن؟تنها بشی؟یعنی اشتباه نکردی؟

سیاست اگر بر مبنای ذات و اعتقاد خودمون نباشه یعنی داریم می ترسیم

و بخاطر این ترس داریم خودمون رو نفی میکنیم

کی از خیانت به خودش خیر میبینه؟ ما مهم ترین فرد زندگی خودمون هستیم ولی متاسفانه اینو فراموش میکنیم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

فکر کن اونجایی که میخوای سر شوهرتو بزاری لای گیوتین مجبوری لبخند بزنی و سکوت کنی

ن یکی از سیاست هام اینه هرچی باب میلیم نباشه همون لحظه قشنگ لا گیوتین میزارمش تا به غلط کردن بیافته 😐😂🤦🏻‍♀️

ببین دقیقا حرفتو قبول دارم ولی باور کن خیلی جاها باید سیاست رفتاری و کلامی داشته باشیم

نمیخوام بگم حرف شما اشتباس اتفاقا تا یجایی صدق میکنه

ولی سیاست تا جایی خوبه ک زیر آبی کسیو نزنیم حق کسیو نخوریم ب خیال خودمون زرنگ بازی در نیاریم ن اینکه برای مسائل ساده ای بخوایم دورو باشیم و طرفمونو بخاطر منفعت خودمون خراب کنیم

هوخت ، هورشت ، هومت

اینی که شما گفتی و به اشتباه بین همه جاافتاده اسمش سیاست نیست،اون اسمش یه چیزه دیگه س،اسمش پلیدترین صفت ممکن است.سیاست ینی اینکه اندکی تامل کنیم و بین انچه در ذهن مامیگذرد و انچه بر زبان میاریم تفاوت باشد در لحظه واکنش نشون ندیم به موقع و بجا حرف دلمونو بگیم.

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
پیر شدم به خدا

تاحالا شنیدی ب مردی بگن تو زندگیت سیاست ب خرج بده؟ با سیاست باش زنتو راضی نگه دار؟ سیاست داشته باش تا زندگیت خوب پیش بره؟! نه هیچوقت نگفتن. چون اصولا ماییم ک مجبور ب تغییر هستیم ماییم ک باید زندگیو جمع کنیم با خوب و بدش سازش کنیم. مرد ها زحمت ب خودشون نمیدن

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡