2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای گال هم خوبه؟؟؟؟

برای خارش بدن جواب میده

مادرم رماتیسم پوستی داشت...ده تا متخصص رفت خوب نشد..ولی با این روش بدون دارو و پماد کنترل شد..دیگه خارش نداره...گال نمیدونم چیه

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم
برای خارش بدن جواب میدهمادرم رماتیسم پوستی داشت...ده تا متخصص رفت خوب نشد..ولی با این روش بدون دارو ...

رماتیسم پوستی تابحال نشنیدم

چِرا نِمیشه اَزشِدَتِ غَم یِهومُرد
رماتیسم پوستی تابحال نشنیدم

خآرش بدن گرفت..هر چی دکتر می‌رفت خوب نمیشد..آخر یه دکتر تشخیص داد با آزمایش..گفت درمانش سخته...یه دوره دارو داد کورتون بود و قرص های قوی کنترل میشد دوباره شروع می‌شد.. پیش دکتر سنتی رفت با حنا هندی خوب شد

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم
یبوست داشتم خوب شدولی ببخشید همراه با مدفوع خون میاد

خب ازهمین یبوست اینجوری شدین.چیزای گرم بخور.حجامت کن.یبوست رو کامل درمان کن.هروقت چند روز دفع نداشته باشی میاد سراغت اگه اینجوریه یعنی بخاطر یبوست.وقتی سموم خارج نشن میاد رو پوست

لایک نکن