۱سالو نیمه ازدواج کردیم به لطف خدا تونستیم یه خونه نقلی تک خوابه بخریم فعلا قصد عوض کردنشو نداشتیم تا اینکه چند هفته پیش یکی از دوستای شوهرمگفت یه خونه هست بیاین شما بردارین وامتونو افزایش بدیم ماهم گفتیم یه نگاه الکی بندازیم بعد از اینکه نگاه کردیم گفتیم خب حالا که میتونیم واممونو افزایش بدیم فرصت خوبیه عوض کنیم اما اگه اینکارو کنیم خیلی بدهکار میشیم میدونم سخت میشه حداقل چند سال پدرشوهرو مادرشوهرمم همش سستم میکنن میگن خودتونو تو دردسر نندازین برین خداتونو شکر کنید تونستین اینجاروهم بخرید هنوز بشینید چند سال بعد موندم بین دو راهی خونمو خیلی دوست دارم ولی خیلی کوچیکه کلا ۵۰ متره دوست دارم بزرگتر شه اما تز طرفیم میترسم خیلی بدهکار شیم همه هم که فقط سرزنش میکنن که مگه چقدر نشستین موندم چیکار کنم شما کی پیشرفت کردین تو چه شرایطی اگه جای من بودین چیکار میکردین ؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من اولین خونم۵۲متر بود بدون دونستن خانواده همسرم فروختیم یکی دیگ خریدم فهمیدن ناراحت شدن میگفتن مامیدونستیم اجازه نمیدادیم خیلی بدهکار شدیم اما ارزش داشت