2777
2789
عنوان

شما بگین ایا حق ندارم ارزوی مرگشو کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 36 پست
خب آسون نباشه که چی مثلا؟نه خیلی زندگیش الان خیلی راحته؟فازت چیه از این حرفتبا این چیزا دادگاه حقو م ...

خیلی زیاد بود نخوندم ولی مشخصه سنت کمه متوجه خیلی چیزا نمیشی 

طلاق تو ایران مخصوصا برای زنی که خانوادش پشتش نیستن و همچین شوهری داره با سه تا بچه اصلأ آسون نیست دوم اینکه ایشون بره دادگاه خود دادگاه فقط صدتا مشاور خانواده میفرستش که طلاقو بیخیال شه 

سوم اینکه بخاطر خودشم بتونه بخاطر بچه هاش نمیتونه 

عزیزم گفتنش اسونه من کلا ا ز مردا متنفر شدم از بس عذابم داده این بیشرف

میدونم چی میگی فداتشم درکت میکنم

ولی به بچه هات فکر کن 

بیشتر به دخترت اگه داری

فک کن اگه بشه یکی مثه خودت که عذاب کشیده چی

هووم؟

بنظرم طلاق بگیر مهریه بگیر مستقل شو

ازدواج مجدد نکردی نکردی مهم نیست اون مهم حال خوبته اینجوری میتونی بقیه عمرتون زندگی کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زیاد بود نخوندم ولی مشخصه سنت کمه متوجه خیلی چیزا نمیشی طلاق تو ایران مخصوصا برای زنی که خانواد ...

ببخشیدا ولی چرت و پرت نگو بنظرم

طلاق آسون نیس درست، ولی دلیل نداره بهش فک نکنه

هر چقدم طولانی باشه ارزششو داره

اتفاقا تو کم سنی با این حرف زدنت سختی نکشیدی که تلاش کنی برا ی روز زندگی آروم نمیدونی چی میگی

ببخشیدا ولی چرت و پرت نگو بنظرمطلاق آسون نیس درست، ولی دلیل نداره بهش فک نکنههر چقدم طولانی باشه ارز ...

بهت توهین کردم که دهنتو باز میکنی هرچی از دهنت درمیادو میگی ؟ تو چرت و پرت نگو حواستو جمع کن چی از دهنت درمیاد با این شخصیتی که داری تو فقط طلاق بگیر