2777
2789
عنوان

شما بگین ایا حق ندارم ارزوی مرگشو کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 36 پست
تو رو خدا بچه نیار فقط

حیف و صد حیف اوردم و بسیار پشیمونم دیگه نه چون کلا رابطه ندارم باهاش خداروشکر ولی فقط منتظرم بچه ها بزرگ بشن 

گمون نکنم دووم بیارم تا بزرگ شدنشون

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه هات بزرگ شن مجبوره کوتاه بیاد اون موقع تو نباید کوتاه بیای اگه دست بزن نداره از همین الان پایه ر ...

دست بزن داره شدید با این حال بازم بحث میکنم ولی چون پشتوانه ندارم جلودارش نیستم

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

برادرت و پدرت چرا کاری نمیکنن؟

پدرم که مثل خودشه 

برادرم چه کاری از دستش بر میاد ؟

یه بار پشتم گرفت و رفتم مهریم گذاشتم اجرا و یه هفته خونشون موندم یه جوری خانومش رفتار کرد عین سگ پشیمون شدم برگشتم که منت نمونه سرم 

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

آخی عزیزم درکت میکنم واقعا چرا نمیتونی طلاق بگیری؟ طلاق بگیر چند ماه بعدش میتونی با یکی دیگه ازدواج ...

عزیزم گفتنش اسونه من کلا ا ز مردا متنفر شدم از بس عذابم داده این بیشرف

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

یکی رو میشناسم اونم شوهرش بدخلقی میکنه تو این جور مواقع میره ساعت ها نماز و قرآن میخونه 

شوهرش هم دیگه کاریش نداره 

ببین اگه نمیتونی طلاق بگیری و پشتوانه نداری سعی کن به بیشتر به تربیت بچه هات برسی و اونارو تو مسیر درست هدایت کنی ...

😎
اشتباه کردی تحمل میکردی طلاقتو میگرفتی با پول مهریت یجایی میرفتی حالا

مهریم زیاد نیس 200میلیون تومن به نرخ روز تازه اعتراض زد گفتن ممکنه اقساط بشه دوری بچه هام بیشتر عذابم داد و نخواستم زندگی برادرم به هم بریزه 

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

دلت خوشه هابه این آسونیاس مگه

خب آسون نباشه که چی مثلا؟

نه خیلی زندگیش الان خیلی راحته؟

فازت چیه از این حرفت

با این چیزا دادگاه حقو میده بهش بچه‌ها رو هم میده مهریه هم میتونه بگیره پیش باباشم نره

این الان به خودش آسیب میزنه فردا به بچه‌ها دخترشم میشه یکی مثه خودش از دست گیر دادناش دیوونه میشه حالا بچش چون کوچیکتره بیشتر می‌ترسه، ازش فرد منزوی افسرده بار میاد

من خودم خونوادم بشدت تو همچی سخت گیر بودن الان ی فرد منزوی شدم که فقط سرم داخل گوشیه ولی تو فضای واقعی نمیتونم ارتباط بگیرم

فقط ی مدرسه میرفتم که اونم همه بچه‌ها میگفتن میخندیدن شاد بودن برا خودشون مام مثه افسرده دور از اونا میشستیم چون از همون اول تو سری خور بار اومدیم بلد نبودیم ارتباط بگیریم با کسی، بچه بودیم می‌ترسیدیم چیزی بگیم الانم مدرسه ندارم دیگه فقط ۲۴ ساعته خونم جایی نمیرم

بیزارم از زندگی

اینارو گفتم که بچشم نشه یکی مثه خودش

هم برا خودش بجنگه هم بچه‌هاش 

این که بنظرم آب از سرش گذشته چه نیم وجب چه صد وجب

حالا دادگاه و طلاق هم به جایی نرسه که میرسه

حرفت معنی نداره که چی مثلا چون پروسه طلاق طول میکشه و سخته دست رو دست بزاره؟؟؟