2777
2789
عنوان

از دست بچه کوچیکتون کتک خوردید گریه کنید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 75 پست
فک کردم میخوایی بگی زد به تخممم🤣🤣🤣لعنتی تخم چیه

ندارم که😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تخم چشم دیگه، همون کره ی چشم😂😂چی بگم؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای من سرم پایین بود رو کتاب دختر بزرگم داستیم درس میخوندیمفسقل خانوم ۱۴ماهشهچنگ کرد توموهام با تمام ...

وای اینا چجوری انقد زور دارن خدای من

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

منم یبار با یه چیزی زد تو دهنم لبم خونی شد و ورم کرد نیم ساعت گریه میکردم الانم اینقد بهم میزنه دردم میاد بعضی وقتا نفسم از درد درنمیاد خیلی دست بزن داره نمیدونم چجوری این کارو از سرش بندازم‌

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
وای من سرم پایین بود رو کتاب دختر بزرگم داستیم درس میخوندیمفسقل خانوم ۱۴ماهشهچنگ کرد توموهام با تمام ...

وای خدا وقتی بغلم بود کوچیکتر بود دستشو برد موهای پشت گردنمو پیچوند دور پنجه هاش😭😭😭😭حالا مگه جدامیسدن ازهم 

فک کردم میخوایی بگی زد به تخممم🤣🤣🤣لعنتی تخم چیه

فک کنم باید میگفتم کاسه‌ی  چشم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
وای اینا چجوری انقد زور دارن خدای من

بسکه عصبی میشن😂

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
منم یبار با یه چیزی زد تو دهنم لبم خونی شد و ورم کرد نیم ساعت گریه میکردم الانم اینقد بهم میزنه دردم ...

یبار روپاهام نشسته بود با سر رفت جلو بعد با تموم قدرتش برگشت عقب کوبید روقفسه سینم 😭😭😪😪گفتم یه قرچ قرچی اومد سر خودش نباشه سینه من باشه

یبار روپاهام نشسته بود با سر رفت جلو بعد با تموم قدرتش برگشت عقب کوبید روقفسه سینم 😭😭😪😪گفتم یه ق ...

من الان حامله ام خدا میدونه چقد زده تو شکمم فقط گفتم خدایا خودت مراقب این بچه ها باش 😢😢خودم به جهنم الان یکدفعه میزنه تو شکمم همش استرس دارم

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
با چیزایی که تهریف کردین نه تنها تمایل خودم به بچه دار شدنو از دست دادم بلکه تمایلم به بچه دار شدن د ...

همش که اینجوری نیست

قسمتای بدتریم داره مثلا امروز رفته دوتا لیوان خوسگلمو دراورده کوبیده رومیز خورد کرده🫠

من الان حامله ام خدا میدونه چقد زده تو شکمم فقط گفتم خدایا خودت مراقب این بچه ها باش 😢😢خودم به جهن ...

من سربچه بزرگه م حاگله بودم خوارزاده شوهرم رفت اون سرپذیرایی سرعت گرفت اومد نشست روپاهام منم ۶ماهه بودم وسط مهمونی انقققدددد دردم گرفت یادمه اونجام کلی گریه کردم ای خدا😭

دیروز پسرم۲ساله ونیمشه یه جوری بادستش چن بار کوبید به پشتم که چن دیقه نفسم بالانمیومد واقعا ولی گریه نکردم😂😂😂تازه هم یکی زد میخاس دومی رو بزنه که برگشتم یع نگاه وحشتناک و یه ضربه فنیش کردم که اونجوری ازقصد محکم نزنه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤