2777
2789
عنوان

از دست بچه کوچیکتون کتک خوردید گریه کنید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 75 پست

سلام. پسرم کوچیک بود با لوله جارو برقی زد زیر چشمم میخواستم برنمش همسرم نمیذاشت اون زدم میخندید میگفت حالا چرا من را میزنی . نمیدیدم دارم چی کار میکنم 😂😂

آره یه بار وقتی چاردست و پامیکرد من خوابیده بودم اومد بالای سرم دو ثانیه چش تو چش شدیم یهو با سر کوب ...

🤣🤣🤣

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای به اینم خندیدم با چشم گریون .میرم جهنم 😁

نه حلاله بخند هر چقد دوس دارییی😂😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
بچه من گاز می‌گرفت بعضی وقتا یجوری با تمام وجودش فشار میداد ک حس میکردم الان گوشتم کنده میشه اون موق ...

نیوشا ضیغمی ایشالا ک پروفتو نبینه😂😂😂😂

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

اوووه دختر من کبودم کبود 

انقدر میزنه منو پسرم 

بعد هیچکیو نمیزنه ها فقط من 

مثلا با خنده شوخی چنگ میندازه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
الان که گفتی توجه کردم چقدر ازین فسقلی کتک خوردم من😕😕😕ولی هیچ کدومش به دردناکی گاز گرفتن موقع شیر ...

وای دونه دونه کامنتا واسم اتفاق افتاده

یبارتو خواب سینمو که یه ذره ش وسط دندوناش بودو گاز گرفت😢😢😢منو میگی میخواستم در بیارم بیشتر سوخت

الانم دردش اومد تو دلم

وای من سرم پایین بود رو کتاب دختر بزرگم داستیم درس میخوندیم

فسقل خانوم ۱۴ماهشه

چنگ کرد توموهام با تمام زورش موهامو کشید بالا میگفت پاشو

صدای چرق چرقه کنده شدنه موهامو شنیدم🤦🤦

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
بذار ببینه فکر نکنه ما نمیدونیم اول چه شکلی بوده حالا واسه ما افه میاد 😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣