عیبی نداره سرشون سلامت ...دخترمن هم زیاد از این هنرنمایی ها میکنه یکبار همچین پرید روی انگشت پام ناخنش سیاه شد افتاده😩 دردش به کنار انقدر از افتادن ناخنم میترسیدم با چسب نواری چسبونده بودمش سرجاش🤣🤣
من سربچه بزرگه م حاگله بودم خوارزاده شوهرم رفت اون سرپذیرایی سرعت گرفت اومد نشست روپاهام منم ۶ماهه ب ...
منم میگم خداروشکر چربی شکمم زیاده حتما همینا ضربه رو کمتر میکنه تا به بچه نرسه 😁
سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی بچه هام و شوهرم و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
یبار یه چک زد رو گونه ام پدرمم اینجور نکوبیده بود توصورتم خداشاهده جاش قرمز شد
بچس به هرحال پسرمم فوق العاده لوس بار اومد بعد باباش حالا منوکتک زده نشسته گریه میکنه باید برم نازشو بکشم و بگم عشقم زندگیم گریه نکن خیلی شلوغه پسرم خیلی زیاد!
از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇