2777
2789
عنوان

از دست بچه کوچیکتون کتک خوردید گریه کنید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 75 پست

آره یه بار وقتی چاردست و پامیکرد من خوابیده بودم اومد بالای سرم دو ثانیه چش تو چش شدیم یهو با سر کوبید تو دماغم🤐

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دردتون اومده حق داشتین

حالا دلتون براش سوخته که نکنه ناراحت شده باشه؟

الهی بگردم برا دل مهربون مادر

عیب نداره باید به هر حال بفهمه که بعضی کارا خطرناکه

یادمه یه بار پسرم دو سالش بود محکم زد تو دماغم. انقدر دردم اومد که بی اختیار با لحن بین شوخی جدی گفتم خیلی بدی سریعم پشیمون شدم حرفمو خوردم ولی پسرم دقیق نیم ساعت گریه کرد چون هیچ وقت بهش نگفته بودم بد

آره یه بار وقتی چاردست و پامیکرد من خوابیده بودم اومد بالای سرم دو ثانیه چش تو چش شدیم یهو با سر کوب ...

وای باز خندیدم خدایا توبه 

یبار با پشت سرش زد رو استخون گونه ام از درد بی حس شد مغزم خداشاهده

خدا نکنه یه چیزی بیاد دسشون  تمومه یه جوری میزنه تا هفت جدت میاد جلو چشت 🤣🤣🤣🤣

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

الان که گفتی توجه کردم چقدر ازین فسقلی کتک خوردم من😕😕😕

ولی هیچ کدومش به دردناکی گاز گرفتن موقع شیر دادن نبود 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.