2777
2789
هم کلاسیم هیچ وقت عادی نشد و هنوزم پشتش حرف میزنن بنده خدارو

همکلاسی منم تازه فهمیدم چند سال پیش خودکشی کرده با قرص برنج 😥😥😥😥 خیلی دلم سوخت اونم خونواده بدی داشت خدا لعنتشون کنه 

جوجه پرستار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرکار بعد اون اتفاق چجوری بودید ؟ چیا میگفتن

همه غمگین بودن تا مدتها

و کسی حرفی نمیزد

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

میخوای خودکشی‌ کنی؟

چندین ساله افسردگی شدید و افکار خودکشی دارم آخرین اقدام به خودکشی تابستون بود ولی نمیدونم چرا نمردم😭😭😭😭😭😭 تو خودکشی شانس ندارم خدا میخواد زجرم بده فقط

جوجه پرستار

داییم خودشو دار زد .بهترین زندگی رو داشت هم خوشگل و خوشتیپ بود هم پولدار بود زنو بچشو هم دوس داشت .توی سن ۴۰ سالگی خودشو کشت .هیچکس علتشو نفهمید چون هیچ مشکلی نداشتن

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹
کاش میزاشتی میمرد اون داره عذاب میکشه

وا یعنی چی کاشکی میزاشتم میمرد

از خواهر بهم نزدیکتر بود

بعدش کلی یقه منو گرفتن که انگار مقصر من بودم

در صورتی که هم مریضی داش هم مشکلات خانوادگی

منم رابطه امو باهاش کم کردم مجبور شدم

ولی ادمی که ده سال باهاش دوس بودمو چجوری میزاشتم بمیره 

ازون حرفا بود ها 🙄

برادر دوستم خودکشی کرد البته ما خیلی کنجکاوی نکردیم. اما تک پسر بود توی یه خانواده خیلی مذهبی که پدرشون وقتی سن پسره خیلی کم بود یه شهر دیگه زن دوم گرفت و رابطه اش با اینها خیلی کم شد. 

اگه هنوز امکانشو داری پستتو پاک کن چون در مورد روش خودکشی نوشتی

پاک کردم عزیزم 

حواسم نبود

به هر حال کسی که بخواد خودکشی کنه راهشو پیدا میکنه

و خب این افراد اکثرا هم دست خودشون نیس 

من کیس روان زیاد بیمارستان دیدم تا تنهاشون بزاری یه راهی برای اسیب پیدا میکنن

خیلی سخته ولی الان برات سخت نیست که ببینی داره از تهه دل عذاب میکشه؟

چرا خیلی ولی چیکار میتونم بکنم جز صحبت کردن باهاش

بعد اون اتفاق دست به هزارتا کار دیگه زد و هزارتا غلط کرد که همه رو از خودش متنفر کنه که اگه دوباره خودکشی کرد کسی ناراحت نشع از اطرافیانش 

ولی خب میدونم که دست خودش نیس 

پاک کردم عزیزم حواسم نبودبه هر حال کسی که بخواد خودکشی کنه راهشو پیدا میکنهو خب این افراد اکثرا هم د ...

اره ولی روشی که شما نوشتی روش به نسبت آسونیه و بهتره زیاد کسی نبینتش چون جلوی خیلی از خودکشیا رو همین نبود روش راحت و بی درد گرفته