2777
2789
عزیزم ناراحت شدم🥲قبلش آبریزش نداشتی؟عزیزم تیروئید اگه ۴ بود در بارداری لب مرزه غیر بارداری اصلا کمک ...

دیابت و فشار خون نه 

دو هفته قبل از مرگش سونو بودم وزنش ۲۸ هفته وزنش یک کیلو ۵۰ بود سونو گفت وزنش کمه ولی دکتر گفت عادیه 

و این که هموند۲۸ هفته آمپول روگام زدم بفدداز آمپول روگام ۳۰ هفته ک شدمربچم مرد  ب آمپول هم شک کردم نمیدونم

اما خیلی زیر شکمم درد میکرد موقع نشستن خیلی شکم و رحمم درد می‌گرفت ب دکترم میگفتم میگفت عادی 

۳ ماهه اول شیاف دادوخیلی خوبدبود ولی بعدش نداد

یوبار سونو گفت جفت پایینه بعد کفت خودش درست میشه نمیدونم 

ولی کل بارداریم درد رحم داشتم بعد ۲۶ هفتهدب بهددلگن درم داشتم موقع راه رفتن 

ذخیره خونمم ۳.۵۸ بود 

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احتمالش خیلی کمهغربالگری داده بودی؟ برای مشکلات ژنتیکی

غربالگدی اول رفتم مشکلی نداشت دومی نرفتم

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
دیابت و فشار خون نه دو هفته قبل از مرگش سونو بودم وزنش ۲۸ هفته وزنش یک کیلو ۵۰ بود سونو گفت وزنش کمه ...

وزنش خوب بود برای اون هفته

امپول ربطی نداره

اون چیزی که گفتی کیسه آب خشک شده مایع اطرافش کم شده بود

درداهم اخه تا حدی طبیعیه🥲

مشکل ژنتیکی هم نداشته میگی غربالگری نرمال بوده

وزنش خوب بود برای اون هفته امپول ربطی ندارهاون چیزی که گفتی کیسه آب خشک شده مایع اطرافش کم شده بوددر ...

واقعا خودمم گیج و سردر گمم 

کیسه آب خشک بود کم نبود خشک شده بود

و آبریزش هم نداشتم 

۳۰ هفته یک کیلووات و پنجاه شده بود ۱۰۰ گرم اضافه کرده بود 

مممنکنه مشکل انعقادی باشه؟ 

آخه موقع خواب پادرد داشتم 

ممنون از وقتی ک برام گذاشتی عزیز 

همه ماماها میگن معلوم نیست پیش میاد عادی یا هم میگن بچه مشکل ژنتیکی داشته 

اما من قرص آهن نمی خوردم چون حالت تهوع نیگرفتمدخودم میگم در اثرکم خونی و تیروئیدربوده

ا

واقعا خودمم گیج و سردر گمم کیسه آب خشک بود کم نبود خشک شده بودو آبریزش هم نداشتم ۳۰ هفته یک کیلووات ...

نمیدونم عجیبه

ولی میگم خیلی از این موارد علت خاصی براش پیدا نمیشه

کم خونی و تیروئید خیلی شدید نبود آخه تو این هفته باعث سقط بشه

ان شاءالله خدا بهت ارامش بده و دوباره یک نی نی سالم و صالح به دنیا بیاری