2777
2789

پسر رفیق مامانم خواستگارمه،،بعد اینا قشنگ همه چیو ترتیب دادن ب پسره میک فلان مارک یخچال بگیر نمیدونم خونه فلان جا بگیر،رقتع برای پسره تحقیق کرده ب منم هیچییی نگفته انگاذ من رباتم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا در مقابل این رفتارای مامانت واکنش نشون نمیدی بگو تو زندگی خودم یذره سهم ندارم که نمیذاری خودم تو ...

چند روز پیش دعوا گرفتیم کیفم رو جمع کردم گفتم ع این خونه میرم

من ب شوخی گفتم تولد من کسی نیست کادو بده ی دعوایی بلند کرد ک بهم کف عقده ای هیچی نمیشی درس نخون خیلی ...

ببخشید اینو میگم ولی انگار مامانت اصلا به فکرت نیس که انقد راحت شخصیت و غرورتو خورد میکنه و حامیت نیست

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

ببخشید اینو میگم ولی انگار مامانت اصلا به فکرت نیس که انقد راحت شخصیت و غرورتو خورد میکنه و حامیت نی ...

بهش کفتم ت مریضی برو پیش مشاور،ب من میگ ت مریضی،گقتم وقتی منو اینقد خورد میکنی ملومه منم ج میدم واکنش نشون میدم

الان میخوای با اون آقایی که مامانت برات در نظر داره ازدواج کنی؟

غیرررر ممکنه رلم بفهمه ک کلا منو میکشه،،بمیرمم با کسی ک اون بخواد ازدواح نمیکنم،،ازدواح میکنم در صورتی ک حاضر باشن امضا کنن اگ خوشبخت نشدم هروی دارن بنامم بزنم