2777
2789
به خدا امروز ۶۰ تومن دادم فقط برا ی ورق قرص کافیین دیگه ببین به کجا رسیدم قرص میخورم بیدار بمونم حدا ...

درکت میکنم

میدونم خیلی سخته ولی جا نزن که ان شاءالله امسال تموم شه

من سومین سالمه پشت کنکورم 

میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منی که دیپلم تجربی گرفتم و الان می‌خوام کنکور ریاضی بدم چی بگم..

بخدا یکی بره بهش بگه من هرچقدر توضیح دادم تو کتش نرفت 

از سهمیه گفتم از نهایی و طرز تصحیحشون گفتم از پول کتاب و کلاس و آزمون گفتم از رقابت گفتم از درسای سنگینش گفتم از همه چییییی گفتم که ای کاش یکی نهم به من گفته بود 

بخدا یکی بره بهش بگه من هرچقدر توضیح دادم تو کتش نرفت از سهمیه گفتم از نهایی و طرز تصحیحشون گفتم از ...

نهمیا اصولاً نصیحت نمی پذیرن ، حتی اگه خیلی بهشون اصرار کنیم تهش برمیگردن میگن تو خودت چون نتونستی پزشکی قبول شی میخوای منم نتونم.. 

همشونم در رویا سیر میکنن و می‌خوان جراح مغز و اعصاب شن..

من خالم که الان دیگه سنی ازش گذشته دندون پزشکه 

به من گفت من دوسال اول در حد ۱۶ ۱۷ بود درسام سال آخر بکوب خوندم منم به این خیال که یک سال خوب میخونم اومدم 

دیدم ای بابا نهایی شد 

عه چقدر هزینه میخواد 

عه با یکسال خوندن نمیشه 

عهههههه خالم سهمیه ۲۵ درصد داشت 😂

چرا آخه ؟ خودت میخواستی بمونی یا به هدفت نرسیدی؟

چی بگم

همه چی دست به دست هم داد این بشه حال و روزم

50 درصد شرایط بدم 50 درصدم اهمال کاری خودم باعث شد 3 ساله هیچی قبول نمیشم امیدم به امساله

میشه 

چی بگمهمه چی دست به دست هم داد این بشه حال و روزم50 درصد شرایط بدم 50 درصدم اهمال کاری خودم باعث شد ...

اینجوری نگو بابا ایشالا ک قبول میشی راستی تاپیک اخرمم اگه دوست داشتی بخون راجب ازدواج پسرخالم.... می‌خوام ببینم نظرت چیه 😂🤦🏻‍♀

(:A__•~•__M:)