2777
2789
عنوان

باز شدن رحم

71 بازدید | 13 پست

سلام خانما تورا خدا کمکم کنید من ۲۸هفته ام و دردایی مث زایمان داشتم امروز رفتم دکتر ، گفت دراز بکش معاینت کنم بخدا گفتم نع مانع شدم  که اخر سر داد زد  ، رفتم خوابیدم با دست بررسی کرد  هزار بار از خودش پرسیدم که ایا خطر ناک نیاشه گفت نه 

هیچ علائمی هم ندارم برای انقباضامم قرص داد خوردم الان ارومم چیکار کنم از ترس درحال فوتم میگم نکنه با دستت رحمم باز شده باشه بدبخت بشم ، طول سرویکسمم پایینع و احتمال زایمان زودرس دارم چیکار کنم در حال فوتم 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امضای منوبخون دکترکارخودشوبلده نترس

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوندم هییی دعا کن برام

انشااله سالم بغل بگیری

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
عزیزم استرس به خودت نده بیشتر اینطوری داری خودتو اذیت میکنی

خودم و اطرافیانما 

از صب فقط گریع کردم تا الانن درحال کور شدنم میترسممم خیلی زیاد میترسمم الانم از این  که با دست بررسی شدم میترسم و درحال سکته ام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودم و اطرافیانما از صب فقط گریع کردم تا الانن درحال کور شدنم میترسممم خیلی زیاد میترسمم الانم از ای ...

نه نترس دکترا خودشون بلدن چیکار کنن 

گریه هم نکن یه معاینس دیگ دکتر که نمیاد اکلی دست بزنه و معاینه کنه 

احتمالا یه دوسه هفته دیگ زایمان کنی ایشالا به سلامتی

خودم و اطرافیانما از صب فقط گریع کردم تا الانن درحال کور شدنم میترسممم خیلی زیاد میترسمم الانم از ای ...

نه نترس دکترا خودشون بلدن چیکار کنن 

گریه هم نکن یه معاینس دیگ دکتر که نمیاد اکلی دست بزنه و معاینه کنه 

احتمالا یه دوسه هفته دیگ زایمان کنی ایشالا به سلامتی

نه نترس دکترا خودشون بلدن چیکار کنن گریه هم نکن یه معاینس دیگ دکتر که نمیاد اکلی دست بزنه و معاینه ک ...

دو سه هفته دیگه ام بازم نارسه یعنی از معاینه اینجور شد که دو هفته دیگه زایمان کنم ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم تایپیک ات و گم کردم وسط خوندن گوشیم خاموش شد فقط بخاطر شما زود روشن کردم ک بگم اصلا استرس نداشته باش دکتر خواهر من یکی از بهترین دکترهای اصفهان هست خواهرم مثل شما ک بود انقباض داشت و دکتر بخاطر ترس از زایمان زودرس چند بار بستری اش کرد من خودم همراهش بود چندبار هم با دست معاینه اش کردن آخرم خداروشکر ب موقع زایمان کرد استرس برات سمه همیشه ب هرچی فک کنی سرت میاد بیخیال باش چیزی نشده 

عزیزم تایپیک ات و گم کردم وسط خوندن گوشیم خاموش شد فقط بخاطر شما زود روشن کردم ک بگم اصلا استرس نداش ...

دستت درد نکنه عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40