2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

201 بازدید | 11 پست

سلام خانما خوبید من یه زندایی دارم خیلی ادم بدیه این با مادرشوهر من همش حرف میزنه و در ارتباطه با اینکه مادرشوهر من اصلا به ماها زنگ نمیزنه اون یکاری کرده به اون زنگ بزنه بگید چیکار کنم به شوهرم بگم به مامانش اخطار بده 

به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍

مادرش آدم بالغه

زنداییت آتو داره ازتون؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان همسرت به مادرش اخطار بده مثلا دیگه زنگ نمیزنن به هم؟! یا بدتر تمایل پیدا میکنه بیشتر در ارتباط باشه؟

مادر همسرتون بچه نیستن که جلو ارتباط با دیگران رو ازشون بگیرین ، کاری به کارشون نداشته باشین مگر اینکه احساس خطر کنین به خاطر حرفایی که زنداییتون ممکنه به مادر همسرتون بزنه.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

وا حالا چیکار به رابطه ی اونا داریمگه آتو داری دست زنداییت که اگر درارتباط باشن احساس خطر کنی؟

نه ولی زندایی من ادمیه که پشت سرهمه حرف مفت میزنع الکی میگه زنگ‌میزنیم احوال پرسی ولی هرچی تو خونمون میشه میره میگه

به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍

اگر زندایی با مادر شوهرت فامیل نزدیک نیستن قطعا زتدایی برای فضولی و بردن حرف و حدیث ارتباط داره ولی متاسفانه نمیشه کاریش کرد مگه اینکه غیر مستقیم مادرشوهر احساس کنه آدم بدیهی خودش ارتباط رو کم کنه 

بهتره یه موقع تو صحبتات بگی همیشه با خانواده شما مشکل داشته