2777
2789

یه سوالی ازتون دارم راجع به میزان صبرتون توی سختیای بچه داری.

آدم صبوری هستین در مقابل سختیا یا عصبی میشین؟؟

اگه صبورید قبل از مادر شدن هم آروم بودین یا با تلاش خودتون صبور هستین؟؟

و به نظرتون اگه آدم گاهی اوقات ناخداگاه خسته و کلافه بشه عادیه یا نه؟؟

من الان باردارم و گاهی اوقات از صدای گریه ی بچه های کوچیک حس خفگی و کلافگی بهم دست میده نمی دونم به خاطر بارداریه یا نه و می ترسم در آینده هم همین حس باهام باشه.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زن در خاورمیانه،شاید سعادتمندانه نبود،اما جسورانه بود....!!!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دو تا زیر ۶ سال پشت همی دارم و یکی هم توو راهه ولی سوالتو متوجه نشدم خواهر 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

قبل از بچه داری الگی فامیل تو صبر بعد بچه داری آینه ی عبرت فامیل شدم 😄 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
نگران نباش بچت به سلامتی بیاد خیلی چیزا تغییر میکنه

بله تغییر می‌کنه 

آرامش می‌ره استرس میاد 

راحتی می‌ره بدبختی میاد 

خواب راحت می‌ره  بی خوابی میاد

تفریح خوشگذرانی می‌ره و بد گذرانی میاد

راحتی با همسر می‌ره سردی با همسر میاد

ببین من خودم از قبل ادم صبوری بودم، ولی در عین حال قبل از مادر شدن اصلا حوصله بچه های دیگران رو نداشتم

البته به غیر از خواهرزادم☺️

اما خوصله و صبرم برا بچه های خودم زیاده، البته منم کم میارم یه وقتایی یا بی حوصله میشم ولی در حد کم طبیعیه فک کنم

نگران نباش بچت به سلامتی بیاد خیلی چیزا تغییر میکنه

امیدوارم همین جور باشه،،من بیش تر از این که دوقلو هستن و با هم باید رسیدگی کنیم هم زمان بهشون استرس دارم.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زن در خاورمیانه،شاید سعادتمندانه نبود،اما جسورانه بود....!!!!

من دو تا زیر ۶ سال پشت همی دارم و یکی هم توو راهه ولی سوالتو متوجه نشدم خواهر  

خدا حفظشون کنه.

برای من دوقلو هستن به خاطر همون استرس دارم که نکنه گریه ها شون و سختیاشون اونم هم زمان با هم رو نتونم تحمل کنم.