نوش جونش باشه ولی پشمای خودم ریخت این پیشش بودی دو دقیقه آرام نمینشست داعم با گوشی با هزار تا پسر تلفنی حرف میزد هر روز با یکیشون بیرون بود حتی برام تعریف کرد ی شب با چند نفرشون ی خونه خوابیده بود ی شوهری کرده بیا و ببین پسره جونشو فداش میکنه🥲🥲🥲😭
دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
آینده هنوز نیومده گذشته سایه میندازه یجا گندش در میاد . . .
خدایی پشمام ریخته درنمیاد همیشه از دیدن عشق بقیه ذوق میکردم ولی این خیلی فرق داره ناعدالتی دنیاست شاید ی دختر دیگه عاشق اون پسر بوده باشه ولی اون دلشو داد به کسی که براش مهم نیست
جالب اینه خودشم بهم میگه هیچ حسی به هیچکدوم از پسرایی که باهاشون حرف میزنم ندارم🤦🏻♀️ الان هنوز با چند نفرشون در ارتباطه ولی پسره نمیدونه
دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)
دوست منم تو مجردی هزار تا کار میکرد ولی یه شوهری کرده که نمیذآره آب تو دلش تکون بخوره و هر پوووول و همش عشق و حال.وقتی دوستم تعریف میکنه و استوری هاشو میذاره،میگم همونجوری بهتره تا مثل من گاگول که تا عقد کردیم هیچی حالیم نبود. الآنم شوهرم هرروز و برام جهنم داره😢
مگه اتوسا نبود۴ تا همزمان دهنش بود،شوهرش میگف زنمو قضاوت نکنید مربوط به گذشتشه😂
وای اون چندشو یادم ننداز ابرو هر چی زنه برده
تو اینستا ویدیو گذاشته درسته که ابروم رفته ولی حداقل زیباییمو دارم!!!!! وقیح به تمام معناست
وقتی یه پسر ازدواج میکنه گذشته ی دختر رو نمیدونه که به ظاهرش توجه میکنه
اره دقیقا
گذشته تا وقتی گذشتست که ادم عوض بشه ولی این دختر همون ادم سابقه با همون ذات و طرز فکر
دوست منم تو مجردی هزار تا کار میکرد ولی یه شوهری کرده که نمیذآره آب تو دلش تکون بخوره و هر پوووول و ...
ایشالا زندگیت سر و سامون بگیره عزیزم بهترینا اتفاق بیوفته برات❤❤❤
""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک انسان میتواند مرتکب شود ... من مرتکب شده ام .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀