نوش جونش باشه ولی پشمای خودم ریخت این پیشش بودی دو دقیقه آرام نمینشست داعم با گوشی با هزار تا پسر تلفنی حرف میزد هر روز با یکیشون بیرون بود حتی برام تعریف کرد ی شب با چند نفرشون ی خونه خوابیده بود ی شوهری کرده بیا و ببین پسره جونشو فداش میکنه🥲🥲🥲😭
دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اینا انقد همه رو امتحان میکنن تا یدونه خوبشو سوا میکنن مثل ما اوسکولا نیستن که با یه نفر میریم تو رابطه زرتی عاشق میشیم طرف می ری نه تو دهنمون بازم ولش نمیکنیم و تازه تو زندگی مشترک میفهمیم چه غلطی کردیم و اون موقع دیگه راهی نداریم
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
نه همون آدمه هنوز با چند تا ازون پسرا دور از چشم شوهرش در ارتباطه
چند وقت پیش رفته بودیم بیرون منو برد مغازه یکی از رفیقای پسرش با هم شوخی فیزیکی میکردن ی حرفایی میزدن من آب شده بودم از خجالت
اینو همیشه جلوشم میگم که آخر و عاقبت نداره میگه برام مهم نیست
دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)
خدا وقتی یه گناه کار رو میبینه یکم بیشتر بهش نعمت میدهببینه بازم کاراشو ادامه میده یا نهاگه داد به ب ...
بله قطعا❤❤❤
بهترین مرد وجود نداره با دوبار از دور دیدن تشخیص دادی بهترین مرده؟
طبق چیزایی که خودش تعریف کرد
تا بوده همین بوده کاراشونو تایید یا تکذیب نمیکنن دختر عمم شوهر داره دوس پسرم داره دوس پسرشم آرایشگاه ...
اره اینطور زندگی ها هستن و واقعا عجیبه