2777
2789

هیچ مشکلی هم ندارم 

فقط با خودم کنار نمیام چون زشت و زمختم 

امیدم به کنکور بود که پزشک بشم 

ولی مطمئنم دوازدهمم هستم ولی نمیشم 

چونکه نخوندم من احمق لیاقت هیچی ندارم 💔

برام نماز بخونین که گناهم بخشیده بشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای بابا 

من جات بودم بلیط میگرفتم. میرفتم مشهد پیش امام رضا 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
من حوصله نماز داشتم نمازای خودمو میخوندم😑😂

😅🤣

سعید😁عاشق طبیعت،عاشق ماهیگیری،عاشق ادبیات،عاشق خندیدن و شوخی کردن،عاشق سرعت چه با موتور چه با ماشین، عاشق فیلم دیدن و.................!هر جا هستی امیدوارم دلت خوش باشه مثل تاپیک هات👍🤍

منم خیلی غصه دارم خیلی ولی هیچوقت به خودکشی فکر نکردم بشین تمام روزایی ک حالت خوب بوده چیزایی ک حالتو خوب کرده تو یه دفتر بنویس هر روز بخون انگیزت برای زندگی کردن بیشتر میشه همه ما ب نوعی زندگیمون خیلی سخته تو دل هممون غصه هست خیلی وقتا همچون احساس ناکافی بودن داریم دلیل ب زشت بودنمون نمیشه 

خودکشی ته نابودی و تباهیه

بزرگترین حماقته

از چاله به چاه عمیق و بی بازگشت افتادنه

بخششی نداره

جای اینا توکل به خدا کنید و امید داشته باشید

راه خلاصی خودکشی نیست

این ته بدبختیه

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم   @_Μ𝐀卄Ƴ𝓐𝓡   mahyar

دختر خوب میگی سال دوازدهم هستی تو اوج نوجونی و بلوغ چرا با خودت و روانت داری بازی میکنی از خدا میخوام رشته ی خوبی قبول بشی اما اگه نشدی هیچی از ارزش های تو کم نکرده

قطعا زیبایی فقط خودت حس بدی نسبت به خودت داری اونم بخاطر هورمون هاته

من رشتم ریاضی بود سال پیش دانشگاهی عقد کردم و نامزدم گیر داد باید یا تجربی بخونی و پزشک بشی یا نمیذارم درس بخونی همون سال تو بهترین دانشگاه شهرمون قبول شدم اما چون مهندسی فیزیک بود نه پدرم گذاشت نه همسرم

خلاصه چهار سال تموم از بهترین روزامو گذاشتم پای رشته ی تجربی که هیچ علاقه ای نداشتم 

الان که یه لیسانس از رشته ی دیگه دارم میگم حیف جونیم و عمرم 

خلاصه بخوام بگم بخدا درس اونقدر مهم نیست که بابتش تو خودتو بخوای از زنده بودن محروم کنی 

تلاش کن خیلی ام تلاش کن اما اگه نشد شاید قراره جای دیگه موفق باشی

امشب شب ارزوهاست برو ارزوهاتو بنویس امیدوارم به کل ارزوهای برسی تا سال دیگه

چه احمقانه

فرصت ساخت آینده خوب و اینکه اگه ازت پرسیدن تو زندگیت چه دستاوردی داشتی کلی دستاورد داشته باشی رو از خودت میگیری واسه چی ؟ واسه یه چیز احمقانه مثل کنکور

تو هیچوقت زندگی بعد کنکور و ندیدی

هوم روز مراسمت که میان پدر مادرت بدترین حال دنیا رو دارن و حتی باید پچ پچ های مردم سره مرگ دخترشون هم بشنون و هیچی نگن

یه ماه بعد همه میرن و اونا تنها میمونن و یه عمر فکر که چرا بچشون این کارو کرد ؟ و چقدر ناراحت کننده میشه اگه عذاب انسانی که خودکشی میکنه دیدن این لحظات و باقی موندن روحش در این دنیا باشه ولی نتونه هیچ کاری انجام بده برای همیشه

این درحالیه که تویی که هنوز یه آینده که میتونی خودت بسازیش پیش رو داری و میتونی کاری کنی که همه چیز درست بشه خودت رو از چاله در میاری و میندازی تو چاه ابدی

تصمیم گرفتی طلوع صبح فردا رو از دست بدی

حتی با اینکه ممکنه همه چیز درست بشه

خاطرات لحظات زندگی آدم ها رو می‌سازن و معنی و اصل زندگی هستن پس در مجازی که هیچ خاطره ای نیست هیچ چیز واقعی نیست .