2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عع نذر کردین

نه عزیزم نذری نکردم

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

پس چجوری

گلم توکل یعنی فقط به خدا امید داشته باشی و از تمام آدمها قطع امید کنی و کار رو بسپاری به خدا، منم با خدا فقط صحبت میکردم میگفتم خدایا میدونم فقط از دست خودت برمیاد و جز تو امیدی ندارم ناامیدم نکن، فقط همینا رو میگفتم منتها از ته دل ایمان داشتم کمکم میکنه.

برای توسل به ائمه هم هر وقت به مشکلی میخوردم مینشستم با گریه از ته دل، دعای توسل میخوندم، توی دعای توسل به اسم هرکدوم از ائمه میرسیدم از ته دل صداش میزدم. وقتی با عجز و لابه بخونی حتما جواب میگیری.

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)