2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عذر می خواهم همه غلط کردن . اینارو نگو خدا قهرش می گیره

می دونم،حالم بده،برام دعا کن،عاجزانه التماس دعا دارم،دعا کن این یکی پسر باشه

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوم،یه دختر دارم،همه انقدر بهم استرس وارد میکنن،تپش قلب گرفتم

خدا این خانواده های مسخره ی ما ایرانیا رو عقل بده،چه ربطی به بقیه داره اصلا بهشون فکرنکن گور باباشون،بچه ت متوجه میشه گناه داره شایدم پسره 

اصلا ربطی به علائم نداره

خیلی فرقه بین کسی که نوک قله به دنیا اومده باکسی که خودش کوه رو بالا رفته تا به قله رسیده‌‌....

خدا این خانواده های مسخره ی ما ایرانیا رو عقل بده،چه ربطی به بقیه داره اصلا بهشون فکرنکن گور باباشون ...

دارم دق می کنم،گناه من چیه حتی تو حاملگی استرس بکشم،تمام دور ناخونامو جوییدم از استرس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
می دونم،حالم بده،برام دعا کن،عاجزانه التماس دعا دارم،دعا کن این یکی پسر باشه

دعا می کنم حالت با خودت خوب بشه . پسر داشتن حال آدمو خوب نمی کنه من پسر دارم پسر باهوش و سالم و سفید و خوشگل ولی بعد زایمانم افسردگی گرفتم عزیزم شما نباید قبل اینکه حالت خوب میشد باردار می‌شدی باید اول درمان می کردی بعد بچه دوم نیوزدی الآنم دیر نیست با پزشک مشورت کن و دارویی مصرف کن که تو بارداری و شیردهی منعی نداره آدم تو بارداری و بچه داری به اندازه کافی مشکل داره دیگه افسردگی هم نیاد روش. 

دوم،یه دختر دارم،همه انقدر بهم استرس وارد میکنن،تپش قلب گرفتم

تپش قلب نگیر استرس بزار کنار دلم نمیخواست هیچوقت این حرفو بزنم ولی درکت میکنم پس ان شاءالله پسره از ته دلم از خدامیخوام بچت پسر باشه

خیلی فرقه بین کسی که نوک قله به دنیا اومده باکسی که خودش کوه رو بالا رفته تا به قله رسیده‌‌....

دعا می کنم حالت با خودت خوب بشه . پسر داشتن حال آدمو خوب نمی کنه من پسر دارم پسر باهوش و سالم و سفید ...

ببین خداخواسته بود،من قصد دومیو نداشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دارم دق می کنم،گناه من چیه حتی تو حاملگی استرس بکشم،تمام دور ناخونامو جوییدم از استرس

خدااا چی بگم کاش به حرف این مردم نادان اهمیت نمیدادی

تپش قلب نگیر استرس بزار کنار دلم نمیخواست هیچوقت این حرفو بزنم ولی درکت میکنم پس ان شاءالله پسره از ...

ممنون،من واقعا کسیو ندارم حتی باهاش دردل کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین خداخواسته بود،من قصد دومیو نداشتم

انشالله که خدا برات بهترین رو بخواد جنسیتش هم اگر به صلاح بچه هست همونی باشه که دوست داری ولی دخترت گناه داره قوی باش و با رفتارت  بزن تو دهن هر کس که حرف پسر و دختر می زنه . هر دو تا بچت برات عزیزن . دکتر هم حتما برو من تو شیردهی قرص افسردگی می خورم و اوکی هستم تو بارداری هم میشه خورد

ممنون،من واقعا کسیو ندارم حتی باهاش دردل کنم

فدات

چون اکثرا درک براشون سخت میشه از این خانواده ها،خدا به دلت آرامش بده

نذر اسم محمد نمیکنی؟

فداتچون اکثرا درک براشون سخت میشه از این خانواده ها،خدا به دلت آرامش بدهنذر اسم محمد نمیکنی؟

چرا کردم،میخوام بزارم محمد حسین انسااله اگه بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40