2777
2789
عنوان

عفونت واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 30 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه قارچی نیست فکر کنم باکتراییه

اگر بو میده و ترشحات سفید و زرد و سبزه گاهی وقتا خاکستری ام ممکنه بشه، و بوی بدییی داره باکتریایی اگر بو نداره و سفید و پنیری و خارش داری قارچیه

اگر باکتریایی برو داروخانه قرص مترونیدازول ۵۰۰ بخر هر ۱۲ساعت یه دونه بخور اگر ۲۵۰ بود هر ۸ ساعت بخور، پماد مترونیدازول هم بخر استفاده کن

اگر قارچی قرص فلوکونازول بخر هر ۳روز یک بار چون خیلی قویه مثلا فردا ۳شنبس یه دونه بخور جمعه بکی‌دیگه بخور یکشنبه یا دوشنبه ام یکی‌دیگه پماد کلوتریمازول واژینال بخر ولی این پماد داخلیه هرشب استفاده کن قبل خاب باید با اپلیکاتور مخصوص بزنی داخل واژن اگر نمیتونی کلوتریمازول موضعی برای مصرف خارجی بخر

تو هر دو عفونتم حداقل روزی یکبار لباس‌زیرت و عوض کن و اصلااااا با لباس زیر نمدار نمون با دستمال بعد سرویس خودت خشک کن تو طول درمانم رابطه نداشته باش یه هفته ای خوب میشه

اگر بو میده و ترشحات سفید و زرد و سبزه گاهی وقتا خاکستری ام ممکنه بشه، و بوی بدییی داره باکتریایی اگ ...

نه ببین قارچی رو گوگل سرچ کردم اون نیست اصلا.عذر میخوام بی رنگه رو به سفیدی فقط شاید 2 درصد به زردی بزنه. اصلا خارش یا سوزش ندارم فقط بوی بد میده 

نه ببین قارچی رو گوگل سرچ کردم اون نیست اصلا.عذر میخوام بی رنگه رو به سفیدی فقط شاید 2 درصد به زردی ...

خب باکتریایی همون کار اول ک گفتم بکن قرص مترونیدازول و پماد ، لباس زیرتم عوض کن و نزار نمدار بمونه خودتم خشک کن