2777
2789
عنوان

🩷معرفی کهن الگوی آتنا الهه خرد🩵

995 بازدید | 144 پست

اول از همه کهن الگو چیست:

کهن الگو (Archetype) مفهومی است که به الگوها و نمادهای بنیادی در فرهنگ‌ها، داستان‌ها و روان‌شناسی اشاره دارد. این اصطلاح به ویژه توسط کارل یونگ، روان‌شناس سوئیسی، معرفی شد. یونگ معتقد بود که کهن الگوها نمایانگر تجربیات مشترک بشری هستند و در ناخودآگاه جمعی انسان‌ها وجود دارند.

کهن الگوی آتنا یک زن خردمنده و جز کهن الگو هایی که نیازه در هر دختری بالا باشه‌.

این کهن الگو هم مثل کهن الگو های دیگه داستان افسانه ای خودش رو داره‌.

بریم سراغ ویژگی های آتنا و زن های آتنایی:

تقریبا تمام خانم های پزشک،دانشمندی که توی دنیا هستن، کهن الگوی آتنا بودن مثل مرحوم مریم میرزاخانی، ماری کوری. شغل هایی که خیلی بالا هستن و یا زن هایی که مقام خیلی بالایی توی دولت ها دارن این کهن الگو رو خیلی قوی در خودشون دارن.

دقیق ترین مشخصه های زن آتنایی اینا هست🪻:

دقیق، هدفمند، منظم، برنامه ریز، سخت کوش، با پشتکار و خیلی علاقه به پیشرفت توی دنیا دارن و حتی اگه مجرد هم بمونن باعث ترسشون نمیشه، مرد های منظم و قوی رو دوست دارن و از آدم های ول و بدون هدف خوششون نمیاد‌‌.

عاقل و منطقی هستن و عمیق تفکر میکنن، از بچگی هم میشه این دختر هارو تشخص داد، حتی اگه به کتاب های درسی علاقه ای نداشته باشن، میبینید که همیشه یه فکت علمی برای گفتن ندارن یا توی خیلی از زمینه ها اطلاعات دارن، اگه سرکوب بشن مخصوصا توی زمینه پیشرفت افسرده میشن.

علاقه مند به آموزش و پرورش، فرهنگ مسائل اجتماعی و سیاسی( تمام ملکه های قوی انرژی آتنای قویی داشتن)

اهل رقابت، هدفمند و رک هستن.

زنای آتنایی، خیلی آینده نگر هستن برعکس آفرودیت که حال الانش رو فقط در نظر میگیره.

زنای آتنایی معمولا دیر ازدواج میکنن و تا مدت طولانی هم با کره باقی می‌مونن مگراینکه بتونن با یه مرد هدفمند و روشنفکر که به آینده اهمیت میده، ازدواج کنن.

آتنا عاشق قدرت و استقلاله و از دستش نمیده.

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

اگه خانمی آتنا تایپ باشه این یعنی قراره تا سالهای طولانی درس بخونه و بدون شک نتیجه عالی بگیره ازش.

بعضی از خانم های آتنایی هرگز ازدواج نمیکنن و بچه ای نخواهند داشت و از این بابت پیشمون نیستن( برعکس خیلی الگو ها که ممکنه این براشون کابوس باشه)

زنی خرمنده که در عین حال سرد و ناتوان برای برقراری ارتباط صمیمی و عاشقانه( از نقطه ضعف های آتنا).

رابطه او با همکاران مردش بسیار خوبه ولی جذابیت جنسی مردان در او نفوذی نمیکنه( از خدابانوی های باکره هستس*)

اگه خانمی خیلی آتناش بالا باشه و بقیه کهن الگو هاش با اختلاف کم تر باشه در سنین بالا ازدواج میکنه و معمولا یه خانواده آماده رو میگیره که بچه توی اون خانواده هست و خودش بچه ای نمیاره و تفاوتش اینه که اون با این ازدواج مشکلی نداره چون به انتخاب خودش بوده برعکس بقیه تایپ ها‌.

حالا اگه خانم آتنا ازدواج کنه و عاشق بشه، به خوبی میتونه تعادل رو بین شغل و خونش حفظ کنه( امکانش خیلی کمه نه آتنا خانه دار بشه)

اون با مهارت و علاقه خیلی زیاد شغلش رو انجام میده. توی این دوره زمونه بین خانم های شاغل، بهترین ها آتنایی ها هستن.

زنان آتنایی هرگز نقش سیندرلا را بازی نمیکنن و منتظر رسیدن شاهزاده سوار بر اسب سفید نیستن که بیاد و نجاتشون بده و یا تمام آرزو هاش رو برآورده کنه.

اون تمام اهدافش رو به خوبی میشناسه و همه جوانب رو بررسی میکنه و با پشتکار و تلاش زیاد اونارو بدست میاره. 

آتنا با صراحت نظر وعقیده خودش رو بیان میکنه ولی بحث و جدال راه نمیندازه( سیاست داره) و برای قبولاندن نظرش عصبانی نمیشه، اون میانه رو هست و زندگی و انتخاب هاش رو با رعایت اعتدال پیش میبره. 

زن آتنایی به مد و فشن اهمیتی نمیده و ظاهری ساده داره و لباس هایی راحت و با دوام میپوشه. 

آتنا میتونه معلم خیلی خوبی باشه، هر خانمی که مدرس خیلی خوبی هستش توی هر رشته ای، آتنای بالایی داره.

آتنا عاشق نوشتن فهرست و دسته بندی، برنامه و نقشه کشیدن هست. هر بار که برنامه روزانه مینویسید و یا نقشه بکشید دارید انرژی آتنا رو فرا میخونید.

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

آنجلا مرکل، صدراعظم آلمان و قدرتمند ترین زن سیاست مدار دنیا، نمونه ای قوی از انرژی بالای آتنا.

حتی اگه در خانم کهن الگوی های دیگه غالب باشه بازهم تقویت آتنا خیلی مفیده مخصوصا توی دنیای مدرن که آتنا برای پیش رفت نیازه.

برای مثال:

✨آتنا به هرا کمک می‌کنه مرد مورد نظرش رو پیدا کنه.

🍁آتنا به آرتمیس کمک می‌کنه که بهتر نقشه هاش رو عملی کنه و هوشیار تر باشه و با سیاست تر باشه.

✨آتنا به پرسفون کمک می‌کنه که از ساده لوحی زنانه به بلوغ زنانه برسه( ملکه شدن🌸)

🍁آتنا به آفرودیت کمک می‌کنه که از حاملگی های ناخواسته و بیماری های مقاربتی، طلاق های مکرر و روابط جنسی نادرست پرهیز کنه و انرژیش رو برای هنر و پیشرفت استفاده کنه.

آتنا به دیمیتر کمک میکنه مادری دانا تر باشه و فرزندانی نیکو پرورش بده.

✨آتنا به هستیا کمک می‌کنه که قاطع باشه تا در تعامل با مردم و حفاظت خود بتونه حد و مرز هاش رو معلوم کنه و بتونه به بهترین نحوه از بحران ها عبور کنه‌

💫هر زن زیرکی که دیدید چه توی ازدواج، کار، روابط دیگه، از کهن الگوی آتنا برخوردارن.

به طور کل دنیای امروزی رو این کهن الگو ها می‌چرخونن: زئوس ها، آپولونها و آتنا ها‌.

پس اگه خانم ها میخوان پیشرفت کنن لازمه کهن الگوی آتنا رو در خودشون پرورش بدن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن آتنایی در مراحل زندگیش 💜 :

🍀به عنوان کودک و نوجوان: انگار که از همون اول یه خانم بالغ هستش و بچه داناییه؛ دختر بابایی هستش و مادرش رو معمولا ضعیف میبینه( اگه زن قویی نباشه)

وقتی نوجوون میشه، این دورانش با آرامش میگذره و خبری از عشق های سطحی و دراما های خاصی نیست.

به عنوان مادر 👩‍🍼 :

آتنا یه مادر وظیفه شناسه، اگه بچه دار بشه یا بچه ای رو به فرزندی قبول کنه به خوبی ازش مراقبت میکنه. اون حتی برای بچه هاش هن برنامه داره و بچه هاش رو قانون مند و مسؤلیت پذير بار میاره. اون فرزند تنبل و تن پرورش رو دوست نخواهد داشت.

میان سالی🍁:

این دوران برای آتنا بهترین دورانشه. زنای آتنایی در این دوره از اعتماد بنفس بالایی برخوردار هستن و از پیر شدن نمیترسن چون دستاورد هاش رو از راه جذابیت جسمی به دست نیاورده بلکه از هوش و پشتکار و تلاش استفاده کرده، آتنا ها در میانسالی در سلامت جسمی و مالی خوبی برخوردارن.

مشکلات روانی🧠

👩🏻‍🎓💻📓آتنای منطقی دچار پریشانی فکری و احساسی نمیشود. او منطقی است کنترل عواطف و احساساتش را به دست دارد انعطاف ناپذیر است و سنجیده و دور از هیجان عمل میکند. 

👩🏻‍🎓💻📓مشکلات روانی آتنا از همین ویژگیها سرچشمه میگیرد یعنی زرهی که از او در برابر طغیان احساسات و عواطف مراقبت میکند باعث میشود تک بعدی شود او فقط برای کار زندگی میکند. 

👩🏻‍🎓💻📓از شور و شعف و کشش شهوانی صمیمیت و اشتیاق و سرخوشی زندگی بی بهره است.

👩🏻‍🎓💻📓 او حتی نومیدی و یاس و اندوه را هم تجربه نمیکند تا دست کم در شرایط اندوه بار با دیگران پیوند برقرار کند. در میان سالی از نظر عاطفی سرد و منزوی میشود.

👩🏻‍🎓💻📓به دلیل سرکوب غرایز از لذایذ جسمی و جنسی بی بهره است.انعطاف ناپذیر و سخت با مردم برخورد میکند و چهارچوب و قوانین را به شکل افراطی در نظر می گیرد.

توصیه به آتنا📕

👩🏻‍🎓💻📓آتنا غرایز مادری شهوانی و زایشی خود را حس نمیکند او به حضور فعال کهن الگوی آفرودیت ایزد بانوی عشق و هرا ایزدبانوی زناشویی در زندگی اش نیازمند است.و گرنه این غرایز را بخشی از قرارداد زندگی و یا فعالیتی برنامه ریزی شده میداند.

👩🏻‍🎓💻📓 خوشبختانه وقتی آتنا بداند باید مطلبی را یاد بگیرد ماهرانه و به سرعت رمز و رموزش را می آموزد پس پرورش سایر کهن الگوها برای آتنا کاری ساده است و با حضور و پرورش سایر کهن الگوها او زندگی متعادل تر و شیرین تری تجربه میکند. به آتناها پیشنهاد میکنم تمرینات چهار حالت زنانه به خصوص حالت های معشوقه و میزبان را انجام دهند و یک برنامه یک ساله برای تقویت هرا و آفرودیت ترتیب دهند.

👩🏻‍🎓💻📓با توجه به این که آتناها عاشق هدف گذاری برنامه ریزی و تلاش برای رسیدن به هدف هستند انجام این برنامه برایشان بسیار ساده است و به راحتی میتوانند آن را اجرا کنند.

👩🏻‍🎓💻📓آتنا لازم است مقداری از وقتش را صرف خلوت با خودش کند اگر به جای صرف تمام وقت برای موفقیت های بیرونی کمی درون نگری انجام دهد از نظر عاطفی رشد میکند.

👩🏻‍🎓💻📓آتنا با انجام هنرهای دستی آرامش عمیقی حس میکند پس نباید این لذت را از خود دریغ کند. کارهایی مثل بافندگی ،خیاطی گلدوزی شیرینی پزی پختن و تزیین کیک و کوکی جواهر سازی و .....

اگه زن آتنایی یا زن آفرودیتی، بتونه انرژی آفرودیت و آتنا رو به صورت‌پیشرفته در خودش پرورش بده تبدیل میشه به هتیرا، که جذاب ترین و بهترین تایپی میشه که می‌تونه داشته باشه.

این ترکیب یعنی؛ لوندی، دانش و سياست و شور و شوق جنسی باهم 🌸

🔥آرکتایپ هتیرا: ترکیبی پیشرفته از آتنا و آفرودیت

✨ دارای روحیه کمال طلبی و به دنبال پیشرفت و موفقیت و منزلت اجتماعی

✨ دارای لوندی و دلبری و افسونگری با رعایت فرهیختگی و سنگینی و متانت شخصیت 

✨دارای بلوغ عاطفی و سواد جنسی بسیار بالا، منبع الهام برای زندگی، رشد، عشق، هنر و سیاست، عادی نبودن و درخشان و خاص بودن

✨ بسیار گرم و خوش برخورد و خوش اخلاق و محبوب و خواستنی

✨زنان باهوش و باکلاس و بانفوذ

دانا و توانا، 

✨زنان آشنا با آنیمای مردان و دنیای مردانه

و در آشتی با آنیموس خود🌻

🌤اگر یک زن با انرژی هتیرا زندگی کند،

برای زندگی خود اهل برنامه ریزی و آینده نگری و هدف گذاری است🦢🌴

هیچگاه کسی را قضاوت، تحقیر و سرزنش نمیکند و از غرزدن و غیبت کردن دوری میکند🪴💚

به جای سرکوفت زدن و بی ارزش کردن دیگران بر روی نقاط قوت، توانایی و ارزشمندی آنها تمرکز میکند💜🎀

جایگاه او در خانواده و جامعه به اثبات رسیده و با محبت و رفتار عاقلانه، استقلال و آزادی خود را بدست میاورد.

مثل زن ترامپ، که هتیرا هستش.

@دلفین_عروسکی    

بفرمایید🩷✨️

سلام عزیزم ☺️🩷.جانم ؟با کله اومدم .

خوش اومدی✨️💞

کهن الگوی بعدیم بنظرت کی باشه

نیمد خواهر.آرتمیس یا عباس آقای زنونه خوبه؟

💞😂

آره چرا که نه

از الان میدونم آفرودیت میشه پر بازدید ترین بیش کهن الگو ها

بشخصه دوست دارم سریعتر برسم به کهن الگوی های مردانه

یه مثال خوب از آتنا که من خیلی دوسش دارم مرحومه مغفوره مریم میرزا خانی هست.

دقیقا

آتنای سمی نداشت

حیف عمرش کوتاه بود

قشنگ خود خودمه این آتنا حالا دلیل درس خون بودن یا خرخون بودنم رو میفهمم.

ترکیب آتنایی که داری با پرسفون،خیلی ترکیب خویی ایجاد کرده