2777
2789
عنوان

معجزه ی زیبایی کشفیات من

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 35 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی دوست داشتم یخ میزاشتم رو پوستم منتها سینوزیت دارم و بعدش بیچاره میشم وگرنه حیلی تو زیبایی پوست ...

ای بابا بد شد که

شما صدر و ماست بزار

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
پریورین خیلی گرونه🥲حول و حوش ۵ میلیون

نه عزیزم 

120 تاش 1/5 تومنه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
راکوتان

چند ماه باید خورد 

واینکه چاق می‌کنه؟

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

نه عزیزم 120 تاش 1/5 تومنه

ریزش مو داشتی؟بین لیستی که نوشتی فقط ضدافتابت را موافقم. مزخرفترین شوینده ای که دیدم نوتروژناز بود خدا را شکر شنیدم دیگه تولید نمیشه گند زد به پوستم

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی